Leden review: Simspiration nummer 2 en Simview nummer 1

Ansji2 – S3N forumlid – heeft het 2e nummer van Simspiration binnen (het magazine van The Sims Resource) en heeft er een korte review over gemaakt.

Veel kleding wordt ook geshowd door een paar Simspiration ‘Modellen’ ofterwijl Sims dus, omdat het blad het meest te maken heeft met KERST zijn er schitterende jurken bij. Engelig wit en zwart. Lingerie in wit, rood en grijs. Dat vind ik overigens ook heel erg mooi gedaan, want zo krijg je meer de indruk over een mooie download dan op een klein plaatje van TSR!

| Simspiration #2 Fall/Winter Review |

En Ansji2 heeft ook het Nederlandstalige Simview magazine eens goed bekeken.

Over het algemeen op de eerste indruk van de inhoud doet het mij een beetje denken aan Simspiration met een klein beetje Sims nieuws en weetjes er bij! Niet dat dat erg is, want die combinatie kan een hartstikke leuk blad samen stellen natuurlijk! Na de inhouds opgave kom je bij de laatste nieuwtjes en feitjes , wat ook weer een beetje druk oogt op mijn beeldscherm maar als je het inzoomt valt het toch nog wel mee.

| Review SimView Nummer 1# |