Simview magazine 2 staat online

Het tweede nummer van het Nederlandstalige magazine over De Sims – Simview – staat online. Jammergenoeg heeft Simview besloten het magazine maar gedeeltelijk online leesbaar te maken, het complete magazine kun je bestellen voor € 8,50.

| Simview Magazine |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Magazines

10 reacties

 1. Quote
  Jammergenoeg heeft Simview besloten het magazine maar gedeeltelijk online leesbaar te maken, het complete magazine kun je bestellen voor € 8,50.

  End Quote

  Dit is geld stelen.. Eerst zegt die man van Simview: Hele magazine kun je ook op site lezen, en nu krijg je dit, sorry hoor maar ik geef hun een 6.

 2. gedachte veranderd

  design is indrukwekkend (hoe doen jullie dat)

  Fonts zijn indrukwekkend (hoe doen jullie dat)

  En bij mij werkt issuu niet via e-mail en bij jullie wel (hoe)

  En jullie hebben mij aan het idee gebracht om een eigen magazine te maken (niet over de sims 3, over uitgaan enzo. een maga/gids met strips en gidsjes.) (maar ik weet niet hoe en wat ik moet doen.)

  Eindpunt is een 9

 3. We zijn blij dat je van gedachten veranderd bent. En er zijn tenslotte maar 4 bladzijden weggelaten. En deze vier bladzijden zijn nog geen eens de mooiste. 😀

 4. Nee, niet in dat opzicht. Het hele koop gebeuren hebben we ingevoerd zodat men het toe kan voegen bij de collectie of gewoon om in het echt te lezen. En ik bedoelde nou ook niet dat ze echt lelijk zijn. Het zijn wat minder belangrijke artikelen t.o.v. de anderen. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *