Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Cyber maandag uitverkoop op de De Sims 3 Store begonnen

Het lijkt erop dat de uitverkoop voor vandaag begonnen is, elk uur vind je bij de dagelijkse aanbieding een andere set of kleding die extra goedkoop is.

Zo was het tussen 9.00 en 10.00 uur de Glitter en Glamour Slaapkamer set (van 800 Simpoints voor 400 Simpoints) en nu is het de Hooghartige Hippe Set (van 950 Simpoints voor 475 Simpoints). Om 11.00 uur is er weer iets anders in de aanbieding en zo gaat het de hele dag door.

En met de code NOV15OFF kun je nu 15% korting krijgen op de aankoop van Simpoints. Jammergenoeg is er geen korting op het kopen van Simpoints via de EA Store.

Met dank aan redhead0966 voor de tip.

17 gedachtes over “Cyber maandag uitverkoop op de De Sims 3 Store begonnen”

  1. hiki

   Ik zal straks een kijken of eerdere aanbiedingen toch vandaag gewoon ook blijven als je onder sets kijkt. Dus als nu de Hooghartige Hippe Set erg goedkoop is dat straks ook nog zo is bij als je de set opzoekt onder Sets. Laten we het hopen want ‘iedereen’ zit gewoon op school, werk (of keramiek cursus straks zoals ik).

   EDIT: ik zie het al, de aanbiedingen zijn echt maar voor 1 uur, de sets zijn erna weer de gewone prijs. 🙁

 1. redhead0966

  Goh nu toch een geweldige aanbieding; 1,00 korting op 20,00 simpoints. Wow, lekker lullig eigenlijk heb net 2x 1000 simpoints gekocht met die code voor 2x 8,50 volgens mij is dat goedkoper. Kan ook zijn dat je als je de code bij deze aanbieding gebruikt je ook nog die 1,00 korting extra hebt.Ik ben voorlopig klaar met simpoints kopen, ben zeker sinterklaas niet voor EA LOL

 2. redhead0966

  Volgens mij heb ik de eerste fout alweer ondekt in de dagelijkse aanbieding; ik keek om 14:55 toen was de collectie van straké in de aanbieding en ik ga om 15:05 kijken geen aanbieding en bleek dat zon,surf en zand te zijn geweest maar die had ik dus nog niet gezien na straké collectie.Binnen 5 minuten een aanbieding verlopen is wel een record denk.

 3. hiki

  Volledige Sprookjesset

  Verander je huis in een betoverende oase met deze prachtige voorwerpen die zo uit een sprookje te lijken weggelopen. Je Sims zullen hier nog lang en wonen.

  dit is de nieuwe set die in de aanbieding is.

  1. hiki

   Volledige Hewnsman Set

   ‘Als je de schoonheid van een voorwerp vergelijkt met de hoeveelheid tijd die het kost om het te maken, zal deze set – vol prachtig houdsnijwerk en verfijnde details – je hart zeker veroveren.

   dit is de nieuwe set die in de aanbieding is.

 4. hiki

  Volledige Ultra Loungeset

  Chique en strak, maar altijd met het oog op comfort! De Ultra Loungeset moderniseert de stijl van de jaren zeventig tot een hedendaags ontwerp. Duidelijke lijnen, curven en een mix van hout en metalen zijn de kenmerken van dit uitdagende design.

  dit is de nieuwe set die in de aanbieding is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>