Cyber maandag uitverkoop op de De Sims 3 Store begonnen

Het lijkt erop dat de uitverkoop voor vandaag begonnen is, elk uur vind je bij de dagelijkse aanbieding een andere set of kleding die extra goedkoop is.

Zo was het tussen 9.00 en 10.00 uur de Glitter en Glamour Slaapkamer set (van 800 Simpoints voor 400 Simpoints) en nu is het de Hooghartige Hippe Set (van 950 Simpoints voor 475 Simpoints). Om 11.00 uur is er weer iets anders in de aanbieding en zo gaat het de hele dag door.

En met de code NOV15OFF kun je nu 15% korting krijgen op de aankoop van Simpoints. Jammergenoeg is er geen korting op het kopen van Simpoints via de EA Store.

Met dank aan redhead0966 voor de tip.

17 reacties

 1. Het gaat toch sneeuwen dus kan je de deur niet uit. Dan moet je naar buiten turen en genieten. En elk uur even op de site loeren 😉

  1. Ik zal straks een kijken of eerdere aanbiedingen toch vandaag gewoon ook blijven als je onder sets kijkt. Dus als nu de Hooghartige Hippe Set erg goedkoop is dat straks ook nog zo is bij als je de set opzoekt onder Sets. Laten we het hopen want ‘iedereen’ zit gewoon op school, werk (of keramiek cursus straks zoals ik).

   EDIT: ik zie het al, de aanbiedingen zijn echt maar voor 1 uur, de sets zijn erna weer de gewone prijs. 🙁

 2. En in andere werelddelen liggen ze nog op bed En ook daar lopen de aanbiedingen al. Het is dus voor de werklozen/vakantie-gangers en vroeg op mensen 😀

 3. Goh nu toch een geweldige aanbieding; 1,00 korting op 20,00 simpoints. Wow, lekker lullig eigenlijk heb net 2x 1000 simpoints gekocht met die code voor 2x 8,50 volgens mij is dat goedkoper. Kan ook zijn dat je als je de code bij deze aanbieding gebruikt je ook nog die 1,00 korting extra hebt.Ik ben voorlopig klaar met simpoints kopen, ben zeker sinterklaas niet voor EA LOL

 4. Volgens mij heb ik de eerste fout alweer ondekt in de dagelijkse aanbieding; ik keek om 14:55 toen was de collectie van straké in de aanbieding en ik ga om 15:05 kijken geen aanbieding en bleek dat zon,surf en zand te zijn geweest maar die had ik dus nog niet gezien na straké collectie.Binnen 5 minuten een aanbieding verlopen is wel een record denk.

 5. Ik keek toevallig bij het omschakelen van de aanbiedingen. Dus er zat niet eens 5 minuten tussen. Het record is dus…..aanbieding.geen aanbieding 🙁

 6. Hard, Snel, Knal!’ -slaapkamer + kleding

  Kijk je ogen uit met deze gescheurde schreeuwerige kleding- en slaapkamerset vol spijkers. Ruig

  ^^ is het nu

 7. Ik heb de set die ik dolgraag wilde gelukkig binnen dus kan nu aanbiedingen mislopen LOL (wilde de feeenset nu nog die voor buiten en ik ben klaar)

 8. Volledige Sprookjesset

  Verander je huis in een betoverende oase met deze prachtige voorwerpen die zo uit een sprookje te lijken weggelopen. Je Sims zullen hier nog lang en wonen.

  dit is de nieuwe set die in de aanbieding is.

  1. Volledige Hewnsman Set

   ‘Als je de schoonheid van een voorwerp vergelijkt met de hoeveelheid tijd die het kost om het te maken, zal deze set – vol prachtig houdsnijwerk en verfijnde details – je hart zeker veroveren.

   dit is de nieuwe set die in de aanbieding is.

 9. Volledige Ultra Loungeset

  Chique en strak, maar altijd met het oog op comfort! De Ultra Loungeset moderniseert de stijl van de jaren zeventig tot een hedendaags ontwerp. Duidelijke lijnen, curven en een mix van hout en metalen zijn de kenmerken van dit uitdagende design.

  dit is de nieuwe set die in de aanbieding is.

 10. In Amerika is deze uitverkoop pas om 15.00 uur onze tijd begonnen dus vandaar dat ze rouleren met de sets. Kans dat er voor ons niks nieuws meer komt.

 11. Zo te zien is het nu echt afgelopen: net was er nog een aanbieding tot 9.00 uur maar de volgende aanbieding wordt gewoon weer een dagelijkse (24uur) aanbieding.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *