Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Russische The Sims Movie Awards (2): de winnaars

Net als vorig jaar, zie ook dit bericht op onze site, is er in Rusland weer een The Sims Movie Awards uitgereikt voor de beste machinima. De winnaar hebben we embedded, nummer 2 en nummer 3 vind je in de (meer lezen…) en alle andere inzendingen op Sims Movie Awards.

6 gedachtes over “Russische The Sims Movie Awards (2): de winnaars”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>