Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

EA Nederland: Stem nu op jouw Game of the Year 2010

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat de EA Game of the Year 2010 verkiezingscampagne is gestart. EA-fans kunnen op EA.com een keuze maken uit alle in 2010 verschenen EA-titels. De titel met de meeste stemmen zal gekroond zal worden tot de EA Game of the Year 2010.

EA geeft gamers in de Benelux de mogelijkheid om zelf te bepalen wat haar beste game van het afgelopen kalenderjaar is geweest. Tevens kunnen gamers die hun stem uitbrengen de verantwoordelijke studio-teams een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap sturen. Door te stemmen op de EA Game of the Year maken gamers kans op één van de EA Game of the Year game-pakketten met daarin exclusieve goodies en vijf top-titels op een platform naar keuze die EA in 2010 heeft uitgebracht.

De verkiezingscampagne loopt tot en met 31 december 2010, 23.59 uur.

| EA Nederland: Stem nu op jouw Game of the Year 2010 |

2 gedachtes over “EA Nederland: Stem nu op jouw Game of the Year 2010”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>