Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Machinima: ‘Christmas In Winterland’ van bzanna

2 gedachtes over “De Sims 3 Machinima: ‘Christmas In Winterland’ van bzanna”

  1. franniewee

    OH MY GOD!! Wonderfull! I´m thrilled. I like the use of Sims2 and Sims3 in one film. Like the contrast between the sweet beginning and the rocking end. Speechless (sure have many words for speechless)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>