Duitse box-art De Sims Middeleeuwen Limited Edition verschenen

SimTimes heeft een paar dagen geleden de box-art van De Sims Middeleeuwen Limited Edition gevonden op het internet. De box lijkt erg op de standaard boxen alleen staat er wat extra tekst op.

De Sims Middeleeuwen Limited Edition zal ook in Nederland te koop zijn en als je deze koopt krijg je een paar extra’s. De extra’s zijn o.a 3 nieuwe troonzalen en een paar nieuwe outfits. Zodra de Nederlandse box-art er is melden wij dat uiteraard ook.

Meer weten over De Sims Middeleeuwen? Bekijk eens onze informatie pagina!

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

8 reacties

 1. Ik zit echt met smart te wachten oip deze Limited Edition: Hij staat alleen nog als digitale versie bij de EA Store. Hopelijk snel ook ergens anders want ik wil gewoon een box met boekje enzo hebben ๐Ÿ˜› (drool).

 2. Ik heb de limited edition van de sims middeleeuwen besteld bij gamemania, je kunt hem bestellen voor dezelfde prijs als de normale sims middeleeuwen. Ik heb hem gelijk besteld ๐Ÿ˜› Je kunt hem ook bij bartsmit bestellen de limited edition van de sims middeleeuwen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  1. Nee, dat is ook de limited edition. Lees de beschrijving maar eens ๐Ÿ˜€

   Dit is trouwens niet de boxart, maar enkel zo’n box die in de rekken geplaatst wordt om aan te tonen dat als je het reserveert, je de special edition krijgt. Lees de tekst maar “In deze box vind je de limited edition als je nu reserveerd” (even vrij vertaald met mijn slechte duits).

 3. Ik heb de limited edition gereserveerd bij eplaza.com
  het zelfde verhaal, zelfde prijs meer extra’s. Ik krijg een smsje als ie er is. Super handig. Ben alleen bang dat als je bijvoorbeeld 24 maart niet optijd daar bent dat ie er dan niet meer is.. Maarja, ik zal het wel zien ๐Ÿ˜›

 4. Your welcome ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ ;), tuurlijk jullie geven ook telkens info ๐Ÿ˜› Ja ik krijg ook een smsje van gamemania ๐Ÿ˜€ Ja hiki het staat gewoon in de productomschrijving ๐Ÿ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *