Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Duitse box-art De Sims Middeleeuwen Limited Edition verschenen

SimTimes heeft een paar dagen geleden de box-art van De Sims Middeleeuwen Limited Edition gevonden op het internet. De box lijkt erg op de standaard boxen alleen staat er wat extra tekst op.

De Sims Middeleeuwen Limited Edition zal ook in Nederland te koop zijn en als je deze koopt krijg je een paar extra’s. De extra’s zijn o.a 3 nieuwe troonzalen en een paar nieuwe outfits. Zodra de Nederlandse box-art er is melden wij dat uiteraard ook.

Meer weten over De Sims Middeleeuwen? Bekijk eens onze informatie pagina!

8 gedachtes over “Duitse box-art De Sims Middeleeuwen Limited Edition verschenen”

 1. hiki

  Ik zit echt met smart te wachten oip deze Limited Edition: Hij staat alleen nog als digitale versie bij de EA Store. Hopelijk snel ook ergens anders want ik wil gewoon een box met boekje enzo hebben 😛 (drool).

 2. simsfan1988

  Ik heb de limited edition van de sims middeleeuwen besteld bij gamemania, je kunt hem bestellen voor dezelfde prijs als de normale sims middeleeuwen. Ik heb hem gelijk besteld 😛 Je kunt hem ook bij bartsmit bestellen de limited edition van de sims middeleeuwen 😀 😛

  1. Xelles

   Nee, dat is ook de limited edition. Lees de beschrijving maar eens 😀

   Dit is trouwens niet de boxart, maar enkel zo’n box die in de rekken geplaatst wordt om aan te tonen dat als je het reserveert, je de special edition krijgt. Lees de tekst maar “In deze box vind je de limited edition als je nu reserveerd” (even vrij vertaald met mijn slechte duits).

 3. elise6655

  Ik heb de limited edition gereserveerd bij eplaza.com
  het zelfde verhaal, zelfde prijs meer extra’s. Ik krijg een smsje als ie er is. Super handig. Ben alleen bang dat als je bijvoorbeeld 24 maart niet optijd daar bent dat ie er dan niet meer is.. Maarja, ik zal het wel zien 😛

 4. simsfan1988

  Your welcome 😀 🙂 ;), tuurlijk jullie geven ook telkens info 😛 Ja ik krijg ook een smsje van gamemania 😀 Ja hiki het staat gewoon in de productomschrijving 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>