De Sims Middeleeuwen

Uiteraard hebben we ook weer een aparte pagina waarop je al het beeld materiaal kunt bekijken:

| De Sims Middeleeuwen: screens, artworks en video’s |

Meer informatie vind je ook op ons forum.

| De Sims Middeleeuwen forum |

Interessante topics op ons forum:
4 augustus 2010: Duitse Computer Bild Informatie (S3N vertaling)
5 augustus 2010: Rachel Bernstein (Producer) over De Sims Middeleeuwen (S3N vertaling)
17 augustus 2010: Preview door Xelles
29 augustus 2010: Preview op Eurogamer.nl

9 september 2010: Gameparty preview
12 september 2010: Gamersnet preview
24 september 2010: Q & A met Rachel Bernstein op Gamespot (S3N vertaling)

26 oktober 2010: Sims Townhall video’s
30 oktober 2010: Sims Townhall video’s – screens

5 november 2010: Ontwikkelaars video Nederlandse versie
10 november 2010: Interview met Aaron Cohen over Middeleeuwen (S3N vertaling)

9 december 2010: Interview met Rachel Bernstein op Gamer.nl
9 december 2010: 9Lives over De Sims Middeleeuwen
9 December 2010: Nieuwe video – Nederlands ondertiteld
9 December 2010: Nieuwe video – Nederlands ondertiteld: 45 screens


De Sims Middeleeuwen Preview door Xelles

plaatje

Juli 2010 is Xelles naar Amerika afgereisd om daar als één van de eerste De Sims Middeleeuwen te zien tijdens een presentatie. We mochten lange tijd niks zeggen over het spel, we wisten bijvoorbeeld al voor de officiële aankondiging dat De Sims Middeleeuwen zou komen.

Nu is dat gelukkig verleden tijd, Xelles mag zijn hele verhaal doen over De Sims Middeleeuwen. Hij heeft over dit De Sims Middeleeuwen een Preview geschreven die nu online staat! De Preview kan je hier lezen.

Ook hebben wij nieuwe screenshots ontvangen. Deze kan je hier zien.

| Klik hier om de Preview van De Sims Middeleeuwen te lezen |


Na veel geruchten is het dan eindelijk zover: De Sims Middeleeuwen is officieel aangekondigd.

De Sims Middeleeuwen wordt een heel nieuw spel: dus geen uitbreiding voor De Sims 3 waar wij als S3N uitgebreid aandacht aan gaan besteden. De Sims Middeleeuwen voor PC/Mac is ontwikkeld door The Sims Studio en zal vanaf de lente van 2011 verkrijgbaar zijn.

Beleef de Middeleeuwen met een gloednieuwe serie van de Sims Studio

De Sims Middeleeuwen bevat een verfrissende nieuwe wereld, innovatieve gameplay en nieuwe onderdelen die nog nooit vertoond zijn binnen de gamereeks

Keer terug naar de middeleeuwen! Het EA kondigde vandaag De Sims™ Middeleeuwen aan, een nieuwe serie die op dit moment ontwikkeld wordt en de populaire Sims™ in de Middeleeuwen plaatst. Je zult te maken krijgen met een nog nooit eerder vertoonde omvangrijke en interessante gameplay, die uniek is in de geschiedenis van De Sims. Creëer helden, ga op queeste, bouw een koninkrijk en maak kennis met de HeldenSims™. De creativiteit zal de pan uit rijzen, want je kunt verhalen vertellen als nooit tevoren; vol drama, romantiek, conflicten en humor.

“De middeleeuwen stonden bol van intriges, legenden en spanning. Het is de perfecte achtergrond voor een gloednieuwe serie van The Sims Studio, omdat spelers talloze verhalen kunnen vertellen,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio van EA. “In De Sims Middeleeuwen kunnen spelers op nieuwe wijze met De Sims spelen. We hopen dat fans dit leuk zullen vinden. De nieuwe gameplay biedt spelers strategische mogelijkheden en rollenspellen, zodat ze een volledig koninkrijk kunnen besturen en queesten kunnen ondernemen.”
De Sims Middeleeuwen biedt je de kans om een middeleeuws koninkrijk op te bouwen. Je kan allerlei personages besturen, van koningen tot koninginnen en van ridders tot tovenaars, smeden en barden. Aan de hand van queesten kunnen allerlei verhalen verteld worden, waarin legendarische zwaarden gesmeed kunnen worden en koninklijke bruiloften georganiseerd kunnen worden. Ook kun je het koninkrijk tegen een kwade tovenaar beschermen of de fontein van de eeuwige jeugd opsporen. Iedere queeste kan weer anders verlopen, afhankelijk van welke HeldenSim je bestuurt.

Het lot van het koninkrijk ligt in jouw handen! Ga jij het koninkrijk intern uitbreiden, of ga je op zoek naar een keizerlijke bestuurswijze, waarbij je jouw macht vergroot door andere streken binnen te vallen? Ga je tijdens je queeste op zoek naar eeuwige roem, of richt je je op een betere gezondheid en welvaart voor het volk? De keuze is aan jou! Aan het begin van ieder nieuw spel kun je een nieuwe ambitie voor het koninkrijk kiezen en een nieuwe set verhalen vertellen.

Alles in De Sims Middeleeuwen is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. Iedere nieuwe held die naar het koninkrijk komt kun je zelf volledig aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. Personages worden niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden. Van het krijgen van een baby tot deelname aan een koninklijk toernooi; jij bepaalt helemaal zelf wat er met je Sims gebeurt. Het tijdperk van de romantiek en hoffelijkheid is weer terug met De Sims Middeleeuwen.

De Sims Middeleeuwen voor PC/Mac is ontwikkeld door The Sims Studio en zal vanaf de lente van 2011 verkrijgbaar zijn. De game is nog niet beoordeeld door de ESRB.

| Officiële Nederlandse De Sims Middeleeuwen site |


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *