Welkom op de nieuwe site en forum!

Welkom op nieuwe site!

Na een aantal uurtjes knutselen ben ik dan eindelijk klaar. De nieuwe site en forum staan online! Betekend dit dan ook dat ik al helemaal klaar ben? Nee, nog lang niet! Er moet en gaat nog behoorlijk wat gebeuren. Maar we konden gewoon niet langer wachten.

Ik kan wel gaan vertellen hoe de nieuwe site in elkaar steekt, maar het lijkt me beter als jullie gewoon zelf even rond gaan kijken. Maar wel voorzichtig, want we willen niks breken in ons gloednieuwe thuis πŸ˜‰

Het kan natuurlijk zijn dat je foutjes en problemen tegenkomt. Ik zou het waarderen als je dat zou melden in dit topic op ons forum, het liefst met een screenshot en onder vermelding van de browser die je gebruikt. Overige feedback kan je onderaan dit bericht kwijt.

Namens het team kan ik spreken dat wij de nieuwe site zeker een vooruitgang vinden, wellicht dat nog niet alles helemaal goed geregeld is en dat er nog vervelende fouten te vinden zijn, maar dat komt allemaal wel goed in de loop van de week/maand. Op onze vorige site hebben we het ruim 1,5 jaar volgehouden, dus we hebben nog tijd zat.

Veel plezier allemaal op de nieuwe site. We hopen samen

70 reacties

 1. WOW eindelijk is het dan zo ver en het is goed om de boel nu eens echt te zien werken zoals het hoort.

  Echt een fantastische job Xelles die je hebt geklaard de laatste maanden en het resultaat mag er zijn!

  Ook Jimmy en Zemm hebben flink meegewerkt en de rest van het team ook een beetje.

  De vorige site was goed toen we begonnen maar door de enorme groei kwamen we er al snel achter dat het veel te klein was om goed te kunnen groeien.

  Met deze site kunnen we flink blijven groeien en in het landschap van fansites hebben we nu weer een unieke en opvallende site!

  πŸ™‚ Nu even zelf alles ontdekken, want ik heb niet alles werkend gezien. Zoals de achtergrond: erg mooi gedaan Xelles.

 2. Wow het is even wennen allemaal, site is ook stuk breder geworden :S , lastig op netbook’s.
  maarjah πŸ˜€
  is even snuffelen wat er allemaal nieuw is πŸ˜€

 3. mooi! nu ga ik alles even onderzoeken, vrees dat ijk soms nog wel even verdwaal, maar dat is alleen maar leuk. maar ziet er wel veel overzichterlijker uit

 4. Wow!

  Was even schrikken toen ik zojuist de site opende…een hele nieuwe lay-out!
  Mijn complimenten, want hij is echt supermooi geworden!

 5. Het is wennen, maar het ziet er geweldig mooi uit!
  Die ‘3’ ertussen tikken doe ik inderdaad ook nog soms automatisch πŸ˜›
  Ik merk wel dat ik nu nog vaker aan chocolade moet denken. πŸ˜›

 6. Woow de site is echt cool geworden! Maar ik brobeer hier in te loggen en ‘de site’ zegt dat gebruikersnaam of wachtwoord fout is. *snik*

 7. Het ziet er superduper te gek uitn πŸ˜€ Ik moet wel even wennen aan de pagina’s enzo, maar dat komt wel goed
  Ook de kleurtjes zijn lekker verfrissend πŸ™‚

 8. Wooww ik zag al gisteren avond dat er aan gewerkt werd, het ziet er echt mooi uit en de kleuren vind ik echt mooi geworden πŸ˜€ πŸ˜› πŸ™‚

 9. ziet er goed uit! :O

  toen ik het voor het eerst zag dcht ik, op wat voor ’n forum zit ik nu weer :’) toen bedacht ik me dat SN een nieuwe look heeft :’3 maja ziet er goed uit!

 10. Even het scherm schoonvegen, ik zit over het scherm te kwijlen. De nieuwe site is A. gewoon mooi en B. doet me denken aan de vulling van die Merci-chocolaatjes *kwijl*

  1. Toen ik vanmorgen op school mijn telefoon aanzette en hier ging kijken naar de site (om kwart voor 3 ’s nachts was ie er nog niet en toen ben ik maar gaan slapen XD)
   toen dacht ik meteen: WITTE CHOCOLA! LEKKER!
   XD

   en ik maak geen grap πŸ˜› dat dacht ik echt

 11. zelfs na geprobeerd te wennen aan de giga lichte kleuren :S
  vindt ik het nog steeds te licht, maar dat ben ik.
  zelfde als dat ik die categorieΓ«n 1 giga wazig tekst zooitje vindt, teveel tekst te weinig verschil tussen kop teksten en normale tekst.
  Het ergste blijft toch dat wit achtergrond bij nieuwe meldingen.
  En het forum die donkere letters op veel te lichte achtergrond leest helaas niet fijn weg.

 12. OMG is dit de nieuwe site?! Ssry hoor maar hij is best wel lelijk vindt ik. Het is een enorme troep geworden! En moest de kleur perse bruin blijven? De vorige bruine kleur was leuker! Ik wil de oude site weer terug!

 13. Ik ben het met Jozz eens. Ik denk dat de meeste mensen gewoon terug willen naar de oude kleuren omdat ze daaraan gewend waren. Ik vind dit persoonlijk mooier. Ook is de site veel overzichtelijker geworden.

 14. Ik begin er steeds meer aan te wennen. De site doet me nu denken aan het strand en dat maakt me vrolijk xD
  Maar als ik de oude kleur zag dacht ik aan chocola en dat maakte me ook vrolijk xD

 15. Ik vindt de site best wel leuk. πŸ™‚
  Alleen het lijkt dat deze nieuwe
  site ervoor zorgt dat me PC steeds
  slomer wordt πŸ™

 16. Ik bezoek deze site nu sinds een half jaar. Soms 3x in de week soms 1x in de 3 weken. Dit is echt een hele leuke site!
  Ik ben een fan van de Sims. Ik ben nu 19 jaar, dus ik heb het hele sims gebeuren al vanaf de allereerste sims gevolgd. Al het nieuws volg ik niet, maar als ik ’s avonds weinig te doen heb en behoefte heb aan ontspanning, dan is dit een heerlijke site om even op rond te kijken.
  De vernieuwde site is prachtig geworden! De ‘oude’ site vond ik ook heel mooi en daar was eigenlijk niks mee…
  maar met een mooie vernieuwing is natuurlik niks mis! En het is wat overzichtelijker geworden vind ik, dus dat is altijd handig! BEDANKT!

 17. Thanks Marleen. en nu de site zonder al te veel problemen draait kunnen we wat kleine aanpassingen doen en wat plannen voor echt nieuwe mogelijkheden gaan uitwerken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *