Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Franse MSN – De Sims Middeleeuwen video nu ook op YouTube

De Franse MSN heeft afgelopen week een video online van een bezoek aan EA in Amerika om De Sims Middeleeuwen te bekijken en wat producers te interviewen (klik hier voor het originele bericht en klik hier voor de video screens).

Gelukkig heeft Simprograms nu de MSN video op YouTube kunnen vinden en kunnen we de video nu wel embedden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>