De Sims 2 Store sluit zijn deuren op 31 maart 2011

Voordat er ‘paniek’ ontstaat: we hebben het hier over de Sims 2 Store en niet de Sims 3 Store!

Enfin: ik heb geen idee hoeveel bezoekers nog De Sims 2 spelen en we berichten op de Sims Nieuws homepage eigenlijk bijna nooit iets over De Sims 2 maar deze mededeling wilden we toch even kwijt.

Beginning March 31st, The Sims 2 Store will be closing its doors. Any content purchased from The Sims 2 Store will no longer be available after this date. Please download your purchased content and save an archive copy for your future use by March 30th. Your purchase history can be found by logging into your EA account on The Sims 2 Store, selecting “My Account”, and clicking on “Purchase History” on the Account Details page.

SimPoints will be available for purchase on The Sims 2 Store until March 9th. If you would like to use your SimPoints balance to buy additional content on The Sims 2 Store, you must do so before March 31st.

If you have an EA Account Balance, that balance can be used on other EA sites. Visit EA Cash Card for information on how to use your EA Account Balance.

If you have a SimPoints balance, you can also use your SimPoints to purchase content on The Sims 3 Store. Your SimPoints balance is associated with your EA Account and will remain available for use on The Sims 3 Store after The Sims 2 Store closes. However, please note that to use The Sims 3 Store you must be a member of The Sims 3 Community (https://www.thesims3.com/register.html). Visit www.TheSims3.com/Store for additional information. Content purchased on The Sims 3 Store is not compatible with The Sims 2 game.

Maxoid_Hydra

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

17 reacties

 1. Toevallig installeer ik de sims 2 nu weer.
  Maarja, ze willen dat mensen de sims 3 kopen en niet de sims 2 dus doen ze dit.

  En veel mensen spelen de sims 3 dus ze denken
  niemand koopt meer 😛

 2. Dat vind ik dus supper belachlijk,dat is dus inderdaad geld klopperij!!! Ik vind de sims 2 veel beter dan de sims 3,met de sims 3 heb ik bugs ongelooflijk plus ik mis heel veel van de sims 2 zoals bijvoorbeeld een eigen zaak opendoen waar ik mijn personeel zelf kan bepalen,en nog veel meer dat ik in de sims 3 niet kan terug vinden!!! Ik zou graag ook de sims 2 accessoires pakketen willen kopen maar helaas is dat er niet meer te vinden hier in België,omdat ze denken dat het uit de mode is,en om uiteraard mensen de sims 3 te laten kopen!!! En in plaats van die meubelen dat te koop stond in de sims 2 store gratis weg te geven,nee…ze sluiten gewoon de boel af en iedereen kan zijn plan trekken!!! Geldwolven dat zijn ze!!! Maar van mij hoeven ze geen geld meer te verwachten,ik investeer niet meer in de sims 3!!!

  1. Ja je hebt helemaal gelijk speelde een jaar de sims 2 met veel uitbrijdingen.
   Ik kocht daarna de sims 3 en ben binnen 3 dagen weer terug gegaan naar 2.
   Echt ik HEB ZOOOOOOOOOOOOOOOOON spijd dat ik 3 gekocht heb!!!

  1. De uitbreidingen van de sims 2 zijn niet meer te koop in de winkel maar je kunt gewoon origin downloaden en via die download site je geld over maken en dan heb je een uitbreiding op je sims 2.

   P.S je kunt ook een uitbreiding kopen op marktplaats.

   1. Oké het ziet er naar uit dat de meeste mensen de sims 2 beter vinden.
    Dus als er nog ooit een sims 4 komt maak hem wel wat het zelfde als de sims 2.

    Pleeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Sorry SIMS 3 IS ZOOOOOOOOOOOOOO VEEL BETER DAN 2.
  Sinds ik na midder nacht heb en sims 3 wereld tool gedownload heb is de sims 3 echt SUPER COOL!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ik vind de sims 2 veel beter en ook veel beter voor je pc,sims 3 heb ik eraf gegooid,sims2 is veel makkelijker en leuker bouwen,en ook veel leuker om te spelen,zonder dat ze daar niet meer mee verder zijn gegaan!Ik heb alle uitbreidingen van de sims2 maar je kunt ze downloaden nog op een site waarvan ik niet weet of ik het hier mag zeggen,om de boel toch nog compleet te kunnen maken! Digitaal downloaden en ervoor betalen zou ik niet doen,het is erg zonder dat ze niet meer met de sims 2 zijn verder gegaan,daarnaast is de sims 3,het vraagt enorm veel van je pc waar ze geen rekening mee hebben gehouden! Voor mij absoluut geen sims 3,probeer wel steeds wat nieuws in de sims 2 te maken met eigen buurten enzo!

 5. Ik wist ook niet eens dat er een store was voor de sims 2 xD Maar … Heeft wel gelijk, de sims 3 vraagt enorm veel van je computer, en dan vooral als je laptop heb zoals ik ;P.

  Ow lol, ik zied nou dat dit al kei uit is ;P.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *