Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buitenleven Accessoires

De Sims 3 Buitenleven: 3 video’s van spullen, kleding en opstartscherm

Voor iedereen die het derde accessoires pakket voor De Sims 3 nog niet heeft: er zijn 2 video’s online gekomen van Blackdog450 waarin de nieuwe spullen en kleding te zien zijn. In de meer lezen vind je een 2e deel maar ook een video van het De Sims 3 Buitenleven opstartscherm.

6 gedachtes over “De Sims 3 Buitenleven: 3 video’s van spullen, kleding en opstartscherm”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>