9 reacties

  1. Zolang er in een buitenleven pakket geen duikplank zit blijft het een probleem. misschien zijn ze er achter gekomen dat het te ingewikkeld is?

    Een plankje lijkt me niet moeilijk te maken maar de duik – animaties dus. Kan me geen anders reden voorstellen.

  2. Daar heb je wel gelijk in: ik hoop niet dat ze opeens met een duikplank komen in de Sims 3 Store voor 1000 Simpoints. Je weet het maar nooit met EA 😛

  3. Ik had er superveel van verwacht, maar hij valt wel een beetje tegen. Alleen ik ben echt verslaafd aan het buitenleven dus ik wilde m persé hebben. Alleen het voegt niet zo heel erg veel toe aan de game. Behalve dan die buitenkeukenset, die vind ik wel geweldig!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *