Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buitenleven Accessoires en De Sims 3 Reviews

Curtis Paradis: De Sims 3 Buitenleven video review

9 gedachtes over “Curtis Paradis: De Sims 3 Buitenleven video review”

  1. hiki

    Zolang er in een buitenleven pakket geen duikplank zit blijft het een probleem. misschien zijn ze er achter gekomen dat het te ingewikkeld is?

    Een plankje lijkt me niet moeilijk te maken maar de duik – animaties dus. Kan me geen anders reden voorstellen.

  2. Tessa

    Ik had er superveel van verwacht, maar hij valt wel een beetje tegen. Alleen ik ben echt verslaafd aan het buitenleven dus ik wilde m persé hebben. Alleen het voegt niet zo heel erg veel toe aan de game. Behalve dan die buitenkeukenset, die vind ik wel geweldig!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>