Ons De Sims Middeleeuwen forum is open

Met nog 10 dagen tot de officiële release is ons De Sims Middeleeuwen forum online gekomen.

We merken dat veel bezoekers van onze site en onze forumleden steeds enthousiaster worden over deze nieuwe game en omdat De Sims Middeleeuwen een heel andere game is dan alle andere De Sims games leek ons een apart forum wel zo handig.

Je vind er alle prerelease informatie en screens & video’s en kun je er ook om hulp vragen bij het questen, dagboeken bijhouden, je eigen screens en video’s laten zien, meedoen met uitdagingen en uiteraard hulp vragen bij technische problemen.

We hebben een groot, gezellig en vooral informatief forum met veel forumleden die elkaar maar al te graag helpen en we hopen dat ons nieuwe forum een verzamelplek wordt van veel De Sims Middeleeuwen fans.

| De Sims Middeleeuwen en uitbreidingen forum |