Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Raptr Game App werkt goed samen met De Sims 3

https://youtu.be/VJ_5JMfkb7k

De Raptr Game App is een programma dat in je spel werkt en dient om bijvoorbeeld te chatten op MSN of te praten met mensen op Facebook. Ook is het mogelijk om via een browser verschillende websites te bezoeken, terwijl je het spel niet hoeft te minimaliseren.

Er zijn genoeg gamers die hier naar vragen en daarom hebben wij besloten het even te melden op Sims Nieuws.Β In het YouTube filmpje van SimTuts kan je goed zien hoe het in zijn werking gaat, en het installeren van het programma duurt slechts 30 seconden.

| Download Raptr Game App hier! |

23 gedachtes over “Raptr Game App werkt goed samen met De Sims 3”

  1. Bakie

    Ik gebruik inderdaad ook altijd het “volledig scherm uit” vinkje. Dan heb ik halve scherm sims en half sherm computer/msn. Zonder andere rommel op mn comp te hoeven installeren. πŸ™‚

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>