Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Uitgebreide De Sims Middeleeuwen Hands-On door 4Gamers

Het valt wel op dat de veroudering van je personages – wat  zo populair was in Sims 3 – in de middeleeuwen niet van toepassing is. Tijdens het spelen merk je wel dat dit een bewuste keuze is. Je moet al letten op je verplichtingen, je queeste-vooruitgang en de behoeftes. Als daarbovenop nog beperkingen zouden komen door jonge leeftijd of ouderdom is dat niet bevorderlijk voor de gameplay. Daarnaast is het spel eerder gemaakt om alles te herspelen, dan om één spel voor zeer lange tijd te blijven spelen. Als je het hele leven van je vorst volledig wilt bepalen, zal het beter zijn om een soort kasteel en vorst te creëren in de Sims 3, dan voor Sims Middeleeuwen te kiezen.

| 4Gamers: Ridders, Prinsessen, Duels en de Pest |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>