SN’s Daily Finds voor De Sims 3 – Maandag 21 Maart 2011

~ samengesteld door AnsjJ2 ~

Nog even een huishoudelijke mededeling: jullie kunnen denk ik wel begrijpen dat het dagelijks doen van de Daily Finds een enorm werk is. Kyta en TenerifeTerreur en nu AnsjJ2 hebben dat allemaal wel gemerkt; je bent er al snel 2 uur per dag mee bezig.

Daarom hebben we besloten om niet meer dagelijkse Daily Finds te gaan doen maar Weekend Finds. Dit betekend dat je binnenkort op vrijdagmiddag of vrijdagavond een mooie lijst vind van allerlei downloads van De Sims fansites. Een andere reden is dat de kwaliteit van de downloads niet meer zo echt goed is en er veel van hetzelfde online komt. En bij Sims Nieuws kiezen we altijd liever voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

We weten dat de Daily Finds ongelofelijk populair zijn maar met de Weekend Finds kunnen we jullie hopelijk toch nog elke vrijdag tevreden stellen. TenerifeTerreur, die weer terug is van vakantie, en AnsjJ2 zullen waarschijnlijk samen deze Weekend Finds gaan verzorgen.

11 reacties

  1. Tja, en toen werd t zaterdagavond laat (23.30 uur) en ik zat al van vrijdagmiddag af te wachten op de “weekly finds” (wat hier nog steeds wordt aangeduid als “daily finds”) en toen was er nog steeds niks geplaatst.
    Errug jammer…..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *