Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Middeleeuwen review op Firstgame

De Sims Middeleeuwen is een frisse wind in een bekende gamereeks, het zorgt voor tientallen uren speelplezier en is erg goed uitgewerkt. Het heeft mij zeker weten te vermaken ondanks dat je even moet doorkrijgen hoe het spel exact in elkaar steekt. Nu hoop ik echter niet dat we een eindeloze stroom aan uitbreidingen kunnen verwachten maar dat ze al hun energie steken in een nieuw deel die hetzelfde kan doen als De Sims Middeleeuwen, namelijk iets nieuws doen!

| Firstgame: De Sims Middeleeuwen Review (PC) |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>