Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

Gamespot over kinderen en tieners in De Sims 3 Levensweg

De Engelstalige Gamespot heeft weer een nieuw deel van hun De Sims 3 Levensweg preview online gezet. Bij de preview zitten ook veel nieuwe screens. Enkele zie je hier en de de rest in de Klik hier om verder te lezen….

We figured we’d seen the last of our teen’s happy days and sent her off to bed. Yet, the very next morning, the phone suddenly rang to reveal that the parents of our family had just won a fabulous sweepstakes vacation for adults only, leaving our teenager in charge of the house. Both kids excitedly hopped onto the school bus just after the parents jumped into a taxi, without anybody realizing that the botched batch of morning waffles had set the kitchen ablaze because no one in the family could cook to save their lives. Oops.

| Gamespot: The Sims 3: Generations Exclusive Hands-On Preview – Kids on Facebook |

5 gedachtes over “Gamespot over kinderen en tieners in De Sims 3 Levensweg”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>