Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Xelles verlaat het Sims Nieuws team

Xelles heeft ons laten weten dat de combinatie tussen het werken aan Sims Nieuws en zijn privé leven niet meer te combineren is. Hij heeft daarom besloten het Sims Nieuws team te verlaten. Xelles is onder andere verantwoordelijk voor de technische kant van de site en hij heeft onze nieuwe site gebouwd. Die verbouwing was nog niet helemaal af dus we moeten even gaan kijken wat we gaan doen. Xelles zal wel nog wat technisch onderhoud blijven doen maar alleen het hoognodige.

We zullen Xelles ontzettend missen omdat hij altijd erg veel gedaan heeft voor Sims Nieuws en hij heeft ook veel verslagen gemaakt van trips die hij heeft gemaakt onder andere naar Amerika, Duitsland en Engeland. Hij was een van de motoren achter Sims Nieuws en de klap van zijn vertrek is hard aangekomen.

Al met al betekend het dat ik als webmaster eens goed moet gaan nadenken over de toekomst van Sims Nieuws: mensen als Xelles zijn eigenlijk niet te vervangen. Binnenkort zal het Sims Nieuws team een vergadering houden over onze toekomst, en de komende tijd zal het wel duidelijk worden wat we gaan doen.

Sims Nieuws zal wel blijven bestaan maar wordt steeds minder speciaal en de vraag is of we dat als Sims Nieuws team wel willen. We houden jullie op de hoogte.

Hiki – webmaster Sims Nieuws

37 gedachtes over “Xelles verlaat het Sims Nieuws team”

 1. ElenniaSim

  Wat jammer! Ik wens Xelles veel geluk, maar ik zou erg verdrietig zijn als Sims Nieuws niet gewoon doorgaat. Jullie zijn nog steeds mijn go-to site over de Sims in alle vormen. Don’t leave us!

 2. Bakie

  Oei, die zag ik niet aankomen. Heel jammer!
  Het is te hopen dat iemand het werk van Xelles ooit kan overnemen. Al zou dat nooit hetzelfde zijn aangezien Xelles al zo lang bij deze site werkte.
  En zonder Simsnieuws kan niemand leven dus ermee ophouden is geen optie 😉

 3. Cindy

  vind het ook erg jammer dat xelles weg gaat
  we zullen hem zeker missen
  maar jullie moeten niet stoppen met de site hoor
  gewoon door gaan dit is echt de beste site
  misschien moet je een samenwerking aan gaan met een andere nl simsite
  en elkaar aanvullen of gewoon een nieuwe programmeur vinden

  ik hoop echt dat jullie gewoon door gaan

 4. Marinaatjuh

  Sims Nieuws blijft perfect, dat moet! Het gaat niet om het design, of whatever, het gaat om de inhoud, en deze inhoud is gewoon perfect! Had niet verwacht dat XELLES zelf weg zou gaan :O Achja, zo gaat het nu eenmaal =C

 5. Bloos6

  Jammer dat Xelles er mee op houdt. Maar het moet natuurlijk een leuke hobby blijven en als dat niet meer lukt moet je keuzes gaan maken. Succes Xelles met de dingen die je gaat doen.

 6. Candycherry

  Dat klinkt allemaal zo negatief Hiki! Jeejtje! Ga niet bij de pakken neerzitten, maar bedenk een manier om de technische kant van de site draaiende te houden. Simsnieuws is volgens mij hartstikke populair, en je kunt ons niet teleurstellen, toch?
  Gewoon even goed zoeken, of zelf leren?

 7. Legndardisch

  Hiki.. nu moet je een cursus MySQL, HTML, PHP enzo nemen,

  dit is de nachtmerrie en fout van elke webmaster:

  De technikus verliezen. dat is ook de redenen waarom ik altijd mijn websites zelf bouw en dan het team aaneemt

  1. hiki

   Voor een website met een omvang als Sims Nieuws kun je absoluut niet alles zelf doen. Daarvoor zijn de dingen soms te tijdrovend of te specialistisch, dit geldt voor technische zaken maar ook voor modereren op forum, downloads maken, finds doen, specials en (p)reviews maken, leuke nieuwe dingen verzinnen, etc etc.

   Iedereen binnen het team kan alles wel een beetje, in ieder geval genoeg voor de dagelijkse dingen.

   Je zult als webmaster ook moeten leren delegeren want anders kun je nooit een website maken en runnen met de omvang van Sims Nieuws. Dus zelf alles willen klinkt leuk maar werkt absoluut niet in de praktijk.

 8. TenerifeTerreur

  Heeeeeeeel erg jammer, maar goed ik kan als geen ander begrijpen dat er soms keuzes gemaakt moeten worden, hoe vervelend ook.

  iig heel veel succes met alles waar je mee bezig bent 🙂

 9. Candycherry

  >Hiki, ik bedoelde ook niet dat je alles maar zelf moest leren, maar het deel waar je Xelles echt dringend voor nodig had moet nu opgevuld worden.. Anyway, t was gewoon bedoeld als support. Het is jammer hoor! Maar ik hoop dat je eruit komt:)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>