Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Wedstrijden

Troostprijzen voor onze De Sims Middeleeuwen wedstrijd zijn binnen

Vanmiddag bracht een middeleeuwse postduif een pakketje van EA Nederland met daarin de troostprijzen voor onze De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd: 5 De Sims Middeleeuwen kaartspelen.

De rest van de prijzen pakketten, waaronder het De Sims Middeleeuwen spel zelf, De Sims Middeleeuwen muismatten, een De Sims Middeleeuwen t-shirt en een De Sims Middeleeuwen poster, hebben we uit onze eigen voorraadkast gehaald en dit is allemaal ook nog eens te winnen met onze prijsvraag.

Maar wees er wel snel bij: zondag 22 mei 2011 om 12.00 uur is de deadline al!

| Win mooie prijzen met De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd! |

9 gedachtes over “Troostprijzen voor onze De Sims Middeleeuwen wedstrijd zijn binnen”

 1. Bakie

  Dat is wel een verschil ja. En het is inderdaad wel lastiger dan bijvoorbeeld vragen beantwoorden. Dat heb je binnen 1 minuut gedaan. Niet iedereen heeft tijd om een complete wallpaper in elkaar te fixen natuurlijk.
  Krijgen we na de wedstrijd eigelijk wel gewoon alle inzendingen te zien van iedereen?

  1. hiki

   De 3 winnaars van de prijzenpakketten komen รณรณk op een EA site te staan (meer mag ik er niet over zeggen) en of we alle inzendingen laten zien hebben we nog niet besloten. Natuurlijk wel de troostprijs winnaars wel.

 2. Bakie

  oke, ja kan me voorstellen dat mensen commentaar gaan leveren of het er niet mee eens zijn zo gauw je alle inzendingen laat zien. Dus wat dat betreft is dat inderdaad misschien niet verstandig.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>