Troostprijzen voor onze De Sims Middeleeuwen wedstrijd zijn binnen

Vanmiddag bracht een middeleeuwse postduif een pakketje van EA Nederland met daarin de troostprijzen voor onze De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd: 5 De Sims Middeleeuwen kaartspelen.

De rest van de prijzen pakketten, waaronder het De Sims Middeleeuwen spel zelf, De Sims Middeleeuwen muismatten, een De Sims Middeleeuwen t-shirt en een De Sims Middeleeuwen poster, hebben we uit onze eigen voorraadkast gehaald en dit is allemaal ook nog eens te winnen met onze prijsvraag.

Maar wees er wel snel bij: zondag 22 mei 2011 om 12.00 uur is de deadline al!

| Win mooie prijzen met De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd! |

9 reacties

 1. ik ben echt zenuwachtig, ik ben namelijk heel benieuwd of ik eventueel nog iets gewonnen zou hebben 😛

 2. Ik heb waarschijnlijk niets gewonnen, ,maar dat hoeft ook niet. Mij ging het puur om het meedoen. (Als ik wel iets win is het natuurlijk altijd meegenomen).

  1. En 20 inzendingen tot nu toe dus de kans om iets te winnen is redelijk groot. Tenzij iedereen nu opeens nog wat gaat insturen 😉

 3. 20 inzendignen maar? Dat is inderdaad weinig voor zo’n groot forum als dit! 😉 Maar dus meer kans op iets..niceee 😛

 4. Dat is wel een verschil ja. En het is inderdaad wel lastiger dan bijvoorbeeld vragen beantwoorden. Dat heb je binnen 1 minuut gedaan. Niet iedereen heeft tijd om een complete wallpaper in elkaar te fixen natuurlijk.
  Krijgen we na de wedstrijd eigelijk wel gewoon alle inzendingen te zien van iedereen?

  1. De 3 winnaars van de prijzenpakketten komen óók op een EA site te staan (meer mag ik er niet over zeggen) en of we alle inzendingen laten zien hebben we nog niet besloten. Natuurlijk wel de troostprijs winnaars wel.

 5. oke, ja kan me voorstellen dat mensen commentaar gaan leveren of het er niet mee eens zijn zo gauw je alle inzendingen laat zien. Dus wat dat betreft is dat inderdaad misschien niet verstandig.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *