Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

AnsjJ2 over de De Sims 3 Levensweg live stream & chat

Gisteren was, zoals veel van jullie weten, De Sims 3 Levensweg live stream & chat! Ryan Vaughan en Graham Nardone, producers van de Sims 3, leidden de broadcast samen met nog iemand achter de schermen. Echt al een kwartier van tevoren was ik al ingelogd op de chat en ik kan je zeggen: zoveel kippen in een kippenhok heb je nooit gezien! Het ging zo snel dat ik het niet eens kon bij houden!

Om half 11 stipt begon de live stream en na een korte introductie en uitleg over hoe de stream zou werken, begonnen ze eindelijk met het streamen van De Sims 3 levensweg. Ze hadden een klein gezin gemaakt met een leuk klein huisje, de familie bestond uit een tiener, een kind, een baby en natuurlijk de ouders! Een man en een vrouw. Als eerste werd het kind geshowd met zijn denkbeeldige vriendje, de denkbeeldige vriendjes zijn heel grappig om te zien en ook alleen de sim waar je mee speelt ziet hem dus echt.

Ze lieten het denkbeeldige vriendje een snack halen voor het kind, en toen hij eindelijk bij de koelkast was drukte ze op een andere sim, en zag je gewoon zo de koelkast open gaan en een bord zweven! Gelijk daarna maakten ze duidelijk dat het denkbeeldige vriendje, als je hem goed verzorgt, dat hij voor altijd bij je kan blijven! Dus als je bejaard bent, zie je hem nog!

Beetje raar als je dan met hem gaat praten, dan denken ze dadelijk nog dat je aan het dementeren bent en maar wat rond zit te brabbelen! Over ouderen hebben ze ook nog wat verteld, als zij een goed leven hebben gehad en een mooi herinneringsboek hebben, kunnen zij foto’s in hun portemonnee bewaren om die vervolgens te showen aan iedereen! Hoe mooi hun kinderen en kleinkinderen wel niet zijn, hoe zij het avontuur in het leven hebben gezien etc! Erg leuk klein detail die het weer iets realistischer maakt!

Terug weer naar de jonge jaren van een Sim. Er zijn natuurlijk een paar erg leuke details ingekomen die bijna iedereen al weet, zoals de buggy! Baby’s en peuters kunnen in de wandelwagen, kinderen kunnen slaapfeestjes houden in de tuin of in de boomhut. (ja er zijn echte slaapzakken voor!). Tieners en kinderen kunnen heel veel last hebben van stemmingwisselingen, net zoals echte kinderen! Dus pas maar op voor een paar lastige kinderen, en hou ze vooral in de hand!

Tieners hebben de mogelijkheid om stiekem naar een feestje te sluipen en daar helemaal los te gaan, maar ze kunnen ook zelf als hun ouders niet thuis zijn een feest houden! Maar houd wel je ouders in de gaten en stuur iedereen op tijd weg! Anders kunnen je TienerSims huisarrest krijgen en ook de rotzooi nog opruimen, en vooral dat laatste wil je natuurlijk niet!

Je volwassensims kunnen een vrijgezellen feest geven en ook een entertainer inhuren (als je begrijpt wat ik bedoel), maar wat je mannelijke Sim of vrouw dan niet weet, is dat je aanstaande vrouw/man je kan filmen en thuis alles terug kan kijken! Ja de camera is er dus echt, en is dus echt geen leugen! Het is een heel leuk voorwerp die je voor alles kan gebruiken. Alleen wat wel jammer is, is dat het alleen maar op de TV van je sim kan. Het filmpje zal niet in je documenten komen.

Wat ook nieuw is, en erg vervelend kan zijn, is deze nieuwe mogelijkheid: als er over je sim gepraat wordt in de stad, bijvoorbeeld slecht, dan gaat je hele reputatie naar de maan en zal dat volgen tot het einde van je leven. Niet erg leuk dus wees goed voor je buren en vrienden! Wat ook nieuw is: als je sim vreemd gaat, terwijl je getrouwd of verloofd bent (en verkering volgens mij ook) is dat degene waar mee je vreemd gaat naar je man/vrouw kan gaan om hem/haar te gaan vertellen dat hij/zij vreemd met jouw Sim gaat! Wat daarna gebeurt kan je denk ik wel raden? Ruzie!

Al met al zal het een leuke add-on worden met al die interacties, ondanks dat er geen nieuwe wereld komt zitten er toch echt genoeg nieuwe spullen in! Hij lijkt mij echt de moeite waard om te kopen en er vol op mee te gaan spelen!

Hopelijk hebben jullie genoten van de live stream die er was, ik in ieder geval wel! En heb via twitter al aan Ryan laten weten dat ik de uitleg echt fantastisch goed vond, en dat was het ook! Ze waren heel kalm en legde alles rustig uit! Voor iedereen die het niet heeft gezien: Jullie hebben wel wat nieuws gemist!

Was jij er ook bij en heb je nog een leuk iets opgepikt uit de De Sims 3 Levensweg livestream en chat dan kun je natuurlijk reageren op deze post.

De screens zijn gemaakt door SimsBear, waarvoor onze dank.

Je kunt de stream terug bekijken op deze pagina, de stream & chat begint na de producers video op ongeveer 2:00.

13 gedachtes over “AnsjJ2 over de De Sims 3 Levensweg live stream & chat”

 1. wimhuiskamp

  Het was inderdaad heel interessant. Zo zag ik een hartvormig vloerkleed en natuurlijk de stapelbedden. Wat ook heel aardig was, was het dinokostuum. En dan het zusje pesten natuurlijk: hij vernielde haar poppenhuis compleet. De beide mannen hadden helemaal gelijk. Dit wordt geweldig voor verhalenvertellers.

   1. wimhuiskamp

    Nee Hiki, die zijn me zo 1,2,3 niet opgevallen. Maar dat kan ook komen, omdat ik de resolutie van de feed van het spel niet al te hoog vond. In elk geval is mij in deze demo geen wenteltrap of zo opgevallen.

  1. Simsbear

   Ja dat hadden ze ook aanbevolen aangezien de stream steeds crashte etc, Door vele gebruikers en ze spamde in de chatbox daarom hadden ze op het einde de chatbox uitgezet,
   Ik had alleen 1 vraag die niet beantwoord was, Zijn er trouwjurken zoja moet je die als avondkleding kiezen of krijg je daar een speciale tool voor ofzo.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>