Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Nieuwe De Sims Levensweg screens

De Poolse website Centrum Simôw heeft weer een hele serie nieuwe screens online gezet. We gaan ze niet allemaal embedden omdat er zo langzamerhand wel erg veel screens zijn. Maar je kunt ze allemaal bekijken op de onderstaande link:

| Centrum Simôw: Zgryźliwy Edward rusza na podryw! – 22 nowe screeny |

Je kunt de screens ook bekijken op deze pagina, de laatste 22 zijn dus de nieuwe.

5 gedachtes over “Nieuwe De Sims Levensweg screens”

  1. Bakie

    Leuke screens weer! Is dat een nieuwe computer die er bij zit? En dat rode sterretje met paarse kringen eromheen, wil dat zeggen dat er een ‘grap’ wordt uitgehaald met die objecten? Staat zowel bij die computer als onder dat bankje..

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>