De Sims 3 Levensweg Gameplay video

Dit weekend zullen er wel meer gameplay video’s van De Sims 3 Levensweg online komen omdat er vooral in Amerika al een flink aantal gamers zijn die het spel al hebben. We gaan ze niet allemaal embedden want dan blijven we aan de gang.

Deze gameplay video is van tomzhangus en waarschijnlijk zal hij later nog meer gameplay video’s online zetten.

Bron: Simprograms

Heb jij een legale versie van de Nederlandse De Sims 3 Levensweg en wil je wat video’s of screens laten zien dan kun je contact met ons opnemen of het gewoon even hier melden.

17 reacties

 1. en weer nergens een sorteerknop te zien ik denk dat ze de meubels gewoon automatisch sorteren op volgorde maar ik begin nu zo mijn twijfels te tonen eraan!

 2. overigens is het voor het eerst dat er een nieuwe baan bij komt die onder de categorie beroepen valt. daarvoor was Ambities de enige die dit soort banen had.

  1. overigens staat er op die site ook een screen van een knop voor een midddeleeuwen ambitie die waarschijnlijk in een volgende patch komt

   1. Wij kunnen zien wat mensen eerder hebben gepost en larissa heeft gezegd de boel te gaan downloaden. Dus voor nu ga ik ervan uit dat het een illegale versie is.

    1. Ik persoonlijk vind het veel leuker om ze gewoon te kopen 😀 Dan ben ik pas helemaal HAPPY! XD

     En die sorteerknop is super handig. Die miste ik wel uit De Sims 2 waar je uit collecties kon kiezen van EPS en SPS.

 3. Ik heb na sims 1 gezegt: voor mij alleen nog de originele sims en aangezien ik verder bijna nooit wat voor mezelf koop is de sims echt mijn ding.
  Kreeg door dit filmpje wel zin om te spelen dus ga ik dat nu ff doen alleen dan nog niet sims levensweg helaas.(heb m toch maar ff pre-order gedaan bij Boll ookal vind ik m daar wel duur)Wat heb ik een zin in sims levensweg zeg.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *