Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Lazy Game video review van De Sims 3 Levensweg komt eraan

De leukste (video) reviews van nieuwe games, waaronder De Sims 3, komen denk ik wel van Lazy Game reviews. We hebben al zijn video reviews tot nu toe altijd wel gemeld. Lazy Game’s De Sims 3 Levensweg video review komt op 1 juni online en uiteraard melden we dat dan zo snel mogelijk.

Zo te zien zijn zijn Sims nu met heel andere dingen bezig…

5 gedachtes over “Lazy Game video review van De Sims 3 Levensweg komt eraan”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>