Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

No Mosaic Patch 1.22 De Sims 3 Levensweg

Er is een nieuwe no mosaic patch op Mod the Sims verschenen, downloaden en installeren is op eigen risico!

| Mod the Sims: No Mosaic Patch 1.22 (Generations) |

10 gedachtes over “No Mosaic Patch 1.22 De Sims 3 Levensweg”

 1. Simsbear

  De laatste keer dat ik dit had gedaan had ik waarschijnlijk de verkeerde versie,

  Toen ik dit had gedaan zag ik de boeken niet meer in me sims hand dus een krom handje zonder boek erin
  EN als me sim zwanger was werd de buik niet dikker etc.

  Dit is wel goed voor machinima’s maar die maak ik niet, Mijn voorkeur gaat liever uit naar blokjes dan buggend spel! 😛

 2. Bhakti

  Ik heb de LN nude patch er nog in, en die werkt ook bij Generaties.
  Wat wel opvallend is dat dit zowat altijd de eerste mod is die gemaakt worde na het verschijnen van een uitbreiding. Blijkbaar zijn er veel spelers die zich gewoon ergeren aan de opgelegde blokjes van EA.

 3. Moonnightflower

  EA moet die blokjes gewoon uit het spel halen…. het spel is meestal vanaf 12 jaar (in ons land)… anders zetten ze er maar een soort “kinderslot” op in de OPTIES-knop zodat men zelf kan beslissen of de blokjes wel of niet in het spel aanwezig zijn. Maar misschien zie ik dit wel te simpel. Ik vind de blokjes zeer irritant in het spel maar wil geen bugs, daarom laat ik de blokjes nog steeds maar in het spel…

 4. maria

  maar er valt helemaal niets te zien!
  een jong kind zou alleen een verkeerd beeld kunnen krijgen van het lichaam als het zo’n naakte sims ziet want er is echt helemaal niets te zien daar waar de blokjes geplaatst worden. misschien is dat de funktie van de blokjes?
  ik gebruik ook geen mod/hack omdat ik geen bugs wil hebben en mijn spel draait nu goed dus wil ik dat ook zo houden!
  maar van mij mogen de blokjes er ook af hoor en mijn dochtertje en zoontje kijken ook mee (8/10 jr.)maar die weten hoe een echt mensenlijf eruit ziet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>