Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Nieuwe gratis auto op De Sims 3 store

Deze auto is alleen te krijgen op de Amerikaanse De Sims 3 Store. Je moet dus eerst naar Taal Selecteren gaan en dan English en dan United States anders werkt de onderstaande link niet! En vergeet niet de taal na het downloaden weer terug te zetten naar Nederlands.

| De Sims 3 US Store: 2012 Ford Focus |

8 gedachtes over “Nieuwe gratis auto op De Sims 3 store”

 1. Simandcool

  Ah ik dacht al. Zag dat al op zo’n afbeelding van EA op E3 met een promotie voor deze auto met De Sims 3. Ik had die nog niet in mijn spel gezien maar ik ging er maar van uit dat ik het mis had 😛

  Meteen gedownload, ziet er mooi uit 😮

 2. DENNUSZ

  Vet! ;o

  Alleen ik heb probleempjes.. Sinds dat die renault ZE ofzoiets uit is, probeer ik die te downloaden, maar op een of andere manier haakt die altijd op het moment dat die midden in de download is.. Nu gebeurt dat ook met deze auto, zelfde geld voor de Ford Fiesta, en de Prius..

  Iemand hier een oplossing voor? ;o

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>