Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Nieuwe screen De Sims 3 Beestenbende

Missyxlovexsim meld in dit topic op ons forum deze nieuwe screen die ze op de officiële Amerikaanse The Sims 3 Facebook heeft gevonden.

16 gedachtes over “Nieuwe screen De Sims 3 Beestenbende”

 1. Lady

  Wil hem nu hebben kan niet wachten en die bomen zien er inderdaat mooi uit ik hoop ook at je shetlanders ofzo iets heb voor de kinderen en de plaatslijke mangen waar je rijlessen kan krijgen en misschien ook werken lijkt me SUPER leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Bakie

  Alleen de bomen zijn hier qua landschap nieuw, de grondverf zijn bestaande verven door elkaar. Maar ziet er wel mooi uit! Vraag me alleen af wat voor soort weg het is waar ze over lopen, of dat dat ook gewoon grondverf is waar ze ze overheen lieten lopen. Vind zandpaden zonder harde randen wel mooi. 🙂

 3. beauvb

  ik denk niet dat in sims 3 pets(of beestenbende)
  seizoenen in zitten anders woordt het een beetje te grote
  uitbreidings packet
  dus ik denk dat er ooit wel eens een sims 3 seizoenen komt
  net zoals bij de sims 2

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>