16 reacties

 1. Wil hem nu hebben kan niet wachten en die bomen zien er inderdaat mooi uit ik hoop ook at je shetlanders ofzo iets heb voor de kinderen en de plaatslijke mangen waar je rijlessen kan krijgen en misschien ook werken lijkt me SUPER leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Alleen de bomen zijn hier qua landschap nieuw, de grondverf zijn bestaande verven door elkaar. Maar ziet er wel mooi uit! Vraag me alleen af wat voor soort weg het is waar ze over lopen, of dat dat ook gewoon grondverf is waar ze ze overheen lieten lopen. Vind zandpaden zonder harde randen wel mooi. 🙂

 3. ik denk niet dat in sims 3 pets(of beestenbende)
  seizoenen in zitten anders woordt het een beetje te grote
  uitbreidings packet
  dus ik denk dat er ooit wel eens een sims 3 seizoenen komt
  net zoals bij de sims 2

 4. Hèhè,
  ‘mijn’ screen. 🙂
  Je ziet de zon,
  En die bomen trekken goed op die die er al zijn,
  Dus ik denk geen seizoenen erbij hoor

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *