Origin / EA Store: bestel De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Het De Sims 3 Buurtleven bevat meer leuke spullen dan je ooit in een Accessoirespakket bij elkaar hebt gezien. Zo zijn er nieuwe openbare gelegenheden, waarmee je Sims hun buurt in een nieuw jasje kunnen steken. Maar er zijn ook allerlei leuke voorwerpen voor in huis.

Richt een luxe nieuwe bibliotheek, exclusieve sportschool, hip speelterrein in, of ga lekker de was doen bij een frisse wasserette. De Sims 3 Buurtleven geeft je niet alleen allerlei nieuwe ontwerpmogelijkheden voor in huis, maar bevat ook nieuwe openbare gelegenheden, zoals het Sociaal Gesnaai Café. Hier kunnen je Sims gezellig naartoe gaan!

• Kant-en-klare openbare gelegenheden en kavels – Geef de stad van je Sims een nieuwe draai met spectaculaire kant-en-klare openbare gelegenheden en zaken; of bouw je eigen coole tent.

• Fit en fris – Werk je in het zweet met de nieuwste en hipste sporttoestellen en was je bezwete kloffie met een gloednieuwe was- en drooginstallatie.

• Tijd om te ontspannen – Kinderen zullen helemaal in hun nopjes zijn met het nieuwe Zonnige Bungalow Oerwoudtoestel en de bijbehorende glijbaan en zandbak. Intussen kunnen de volwassenen even een lekker potje schaken bij de nieuwe fontein.

• Tijd om te studeren of te lezen – Verbeter de bibliotheek met een aantal elegante accessoires, richt je eigen studeerkamer in of maak losse kantoortjes met speciale zitjes die je aan elkaar kunt koppelen.

• Nieuwe alledaagse kleding en kapsels – Kloffies waarin je klusjes kunt doen, heerlijk in kunt ontspannen en lekker in kunt sporten. Er zijn genoeg stijlen om zelfs de meest modebewuste Sim tevreden te stellen.

| Origin / EA Store: De Sims Buurtleven Accessoires € 19,99 |

Met dank aan Vogelzang voor de tip.

5 reacties

  1. Ja inrichten :P!

    En trouwens er is een rabbit hole verwijderd.
    De ‘Grocery Store’ heb ik gehoord, Dat is dus nu niet meer een rabbit hole 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *