Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Officiële De Sims 3 Buurtleven Accessoires pagina staat online

De officiële Nederlandse De Sims 3 site heeft de pagina online gezet voor het vierde accessoires pakket voor De Sims 3.

| De Sims 3 Buurtleven Accessoires |

20 gedachtes over “Officiële De Sims 3 Buurtleven Accessoires pagina staat online”

 1. Simsbear

  Haha, Als je screenshots bekijken doet zie je staan:

  Games
  Buurteven
  Reservering
  Voorwerpen
  Screenshots

  Buurteven haha

  en weijki, zal wel weer een domme Rabbit hole zijn zo niet, Hoop ik echt dat dat een nieuw tooltje is, maar die komen alleen in uitbreidingen, IK WIL RONDINGEN :<

 2. Simsfan

  Vet leuk ! Maar het hoesje is lelijk !

  MAAR HELP !!

  ik heb een probleem , als mijn sim naar boven loopt zie ik heb gewoon als ik onder kijk dus eigenlijk is het net of de vloer weg is ,en ans mijn sim naar beneden loopt zakt hij gewoon naar beneden HEPL !!!

 3. Snooki

  @Olivier, ik denk niet dat wij gediend zijn voor reclame van andere sites. Dat kan anders in het board ‘Jouw site’, maar ik denk dat niet iedereen een keylogger op de computer wil omdat jullie een Hotel die lijkt op Habbo die vol zit met virussen, of niet? 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>