Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Reviews

De Sims 3 Levensweg review van Sim Universe

Kortom, het ligt eigenlijk aan de manier hoe je speelt hoe je de uitbreiding ervaart. Ikzelf ben meer van de uitdagingen en bouwen en vandaar dat ik deze uitbreiding wat minder vind dan de vorigen. Maar het geeft wel iets meer om te doen bij elke generatie dan voorheen. Vooral de kinderen en tieners kunnen echt een heel stuk meer doen dan voorheen. En aangezien je steeds opnieuw weer te maken krijgt met nieuwe generaties, geeft deze uitbreiding wel dingen dat je steeds weer zal gebruiken.

| Sim Universe: De Sims 3 Levensweg review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>