Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Previews

De Sims 3 Beestenbende preview op Every Eye

De Italiaanse gamessite Every Eye heeft een preview online gezet van De Sims 3 Beestenbende. De fansite Sims 3 Cri heeft het naar het Engels vertaald.

But the most interesting feature of The Sims 3 Pets is that you can take control over your pet and experience some weird adventure through his eyes. In this case, the new neighborhood introduced with the game (a quiet countryside town with meadows and woods to explore) will give you a lot of opportunities.

The Sims 3 Pets also features a series of pets that aren’t less interactive of the three mentioned above. You will find pretty much everything: snakes to raise in a warmed case, turtles, birds and parrots of any kind and also bugs. The developers team didn’t reveal too much, but they have ensured there will be a lot of animals to take care of.
Also, as usual, there is a bunch of items to use to decor your homes. Baskets, artificial pools, litters and blankets for you kitties. The option for customizing your game are going to increase, thanks to one of the richest expansion of all.

| Sims 3 Cri: The Sims 3 Pets Everyeye.it hands-on |

5 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende preview op Every Eye”

 1. Bakie

  Mooi ik lees dus nu dat het zeker is dat er dus inderdaad andere nog andere dieren dan de honden, katten en paarden komen. Alleen kan je die niet besturen…achja, ik hoef ook niet zo nodig een schildpad te besturen, dan ben je al een dag bezig om van de ene kant van de kamer tot de andere kant te komen. 😛 En er komen dus echt papegaaien!!! 😀
  Dat wordt een huishouden met Bordercollie en volop vogels voor mij. Al is een slang ook wel lachen natuurlijk 😛

  ***You will find pretty much everything: snakes to raise in a warmed case, turtles, birds and parrots of any kind and also bugs. The developers team didn’t reveal too much, but they have ensured there will be a lot of animals to take care of.***

  En als ik dit zo lees, komen er dus ok nog andere dieren die nog niet bekent zijn gemaakt, zouden dat dan de wasberen en reetjes zijn? Ik hoop het! 😀

  1. cee

   whaha lizzie, dat weet ik ook wel ;-)ik reageerde alleen maar op de suggestie van bakie. ik zag t helemaal voor me dat ie zo’n hele dag bezig z? hihiou zijn om een schildpad te besturen door t huis heen. die dieren lopen zo mega hard heh hihi

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>