Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Officiële release datum van De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Vandaag is de officiële release datum voor Nederland en België voor De Sims 3 Buurtleven Accessoires, alweer het vierde accessoires pakket voor De Sims 3.

Wil je meer weten over dit pakket ga dan eens naar onze De Sims 3 Buurtleven Accessoires informatie pagina of kijk eens op ons Sims 3 Buurtleven Accessoires (SP4) forum.

En, als je straks een paar dagen gespeeld hebt, horen we graag in dit topic jouw mening (met of zonder rapport cijfer) over dit pakket. Bij onze review quoten we altijd een aantal meningen van onze forumleden dus wie weet zit jouw mening daar straks wel bij.

We hebben jullie de afgelopen weken goed op de hoogte weten te houden van alles rondom dit accessoires pakket en hebben nog maar 1 ding te zeggen.

WE WENSEN IEDEREEN ERG VEEL PLEZIER MET DE SIMS 3 BUURTLEVEN

16 gedachtes over “Officiële release datum van De Sims 3 Buurtleven Accessoires”

 1. sim-sven

  Yeah, vandaag is het dan eindelijk zo ver.
  En bedankt hiki, ik denk dat ik er vast wel veel plezier mee ga beleven.
  Nu eerst nog even gaan slapen en dan ga ik vanmiddag het dorp wel even in 😀

  1. hiki

   Geachte heer/mevrouw ,

   Onlangs heeft u onder bestelnummer 11111111111 de game ‘De Sims 3: Buurtleven Accessoires’ bij bol.com gereserveerd.

   Tot onze spijt is de game niet tijdig aan ons geleverd. Hierdoor is bol.com niet in staat de game vandaag bij u te bezorgen. Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is en bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

   Bol.com doet zijn uiterste best de game uiterlijk zaterdag 30 juli 2011 bij u te bezorgen. Om u te compenseren voor het ervaren ongemak bieden wij u een bol.com cadeaubon aan ter waarde van euro 5,00. U ontvangt de cadeaubon per e-mail zodra de bestelling is verzonden.

   Wij hopen dat u hiermee voldoende informatie heeft. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

   Met vriendelijke groet,

   Bol.com Klantenservice

   tja … te laat 😛

 2. sonja

  ik vind hem zelf niet zoveel aan want je krijgt er best weinig spullen bij, en ik vind accesoires paketten niet veel aan omdat je dus alleen spullen krijgt en geen nieuwe opties fzo.. en ik vind de spullen die je krijgt bij buurtleven.. nou niet echt bepaald mijn ding.. :s mijn mening hoowr maar ik weet zeker dat er meer zijn die er zo over denken..

  xx

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>