De Sims 3 Buurtleven Accessoires informatie

| Screenshots & Artwork | SN Review |

Persberichten EA Nederland (de hierin genoemde datum van 26 juli 2011 is de Amerikaanse release datum, de Nederlandse release datum is 28 juli 2011).

STEEK JE STAD IN EEN NIEUW JASJE MET HET ACCESSOIRESPAKKET DE SIMS 3 BUURTLEVEN

Bouw nieuwe openbare gelegenheden, zoals een prachtige bibliotheek, een hippe sportschool, een zonnige bungalowspeeltuin of een spiksplinternieuwe wasserette.

Geef de buurt en je Sim een metamorfose met allerlei spullen en gebouwen voor in huis en in de stad. The Sims Studio kondigt vol trots De Sims™3 Buurtleven aan. Dit accessoirespakket, dat verkrijgbaar is vanaf 26 juni 2011, is speciaal voor jou ontworpen, zodat je de buurt een nieuwe draai kunt geven en je Sim zich de hele dag in de stad kan vermaken.

Is jouw Sim dol op boeken? Bouw een bibliotheek, waar je Sim met de buren kan kletsen (maar niet te hard natuurlijk!) of haal een van de nieuwe retro bibliotheeksets in huis. Als je Sims graag sporten, kun je een super-de-luxe sportschool voor hen bouwen, compleet met loopbanden, gewichten en meer. Sims die dol zijn op hun familie kunnen nieuwe speeltuinen bouwen met zandbakken, glijbanen, boomhutten en andere leuke voorwerpen. Bovendien kun je met het accessoirespakket De Sims™3 Buurtleven ook wasmachines en drogers in huis halen, je Sim een metamorfose geven met nieuwe alledaagse kleding en kapsels en allerlei openbare gelegenheden neerzetten, zoals Kruidenier Knettervers, de Buitengewoon Bijzondere Basisschool of het Sociaal Gesnaai Café.


Het De Sims 3 Buurtleven bevat meer leuke spullen dan je ooit in een Accessoirespakket bij elkaar hebt gezien. Zo zijn er nieuwe openbare gelegenheden, waarmee je Sims hun buurt in een nieuw jasje kunnen steken. Maar er zijn ook allerlei leuke voorwerpen voor in huis.

Richt een luxe nieuwe bibliotheek, exclusieve sportschool, hip speelterrein in, of ga lekker de was doen bij een frisse wasserette. De Sims 3 Buurtleven geeft je niet alleen allerlei nieuwe ontwerpmogelijkheden voor in huis, maar bevat ook nieuwe openbare gelegenheden, zoals het Sociaal Gesnaai Café. Hier kunnen je Sims gezellig naartoe gaan!

• Kant-en-klare openbare gelegenheden en kavels – Geef de stad van je Sims een nieuwe draai met spectaculaire kant-en-klare openbare gelegenheden en zaken; of bouw je eigen coole tent.

• Fit en fris – Werk je in het zweet met de nieuwste en hipste sporttoestellen en was je bezwete kloffie met een gloednieuwe was- en drooginstallatie.

• Tijd om te ontspannen – Kinderen zullen helemaal in hun nopjes zijn met het nieuwe Zonnige Bungalow Oerwoudtoestel en de bijbehorende glijbaan en zandbak. Intussen kunnen de volwassenen even een lekker potje schaken bij de nieuwe fontein.

• Tijd om te studeren of te lezen – Verbeter de bibliotheek met een aantal elegante accessoires, richt je eigen studeerkamer in of maak losse kantoortjes met speciale zitjes die je aan elkaar kunt koppelen.

• Nieuwe alledaagse kleding en kapsels – Kloffies waarin je klusjes kunt doen, heerlijk in kunt ontspannen en lekker in kunt sporten. Er zijn genoeg stijlen om zelfs de meest modebewuste Sim tevreden te stellen.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *