Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Vanavond 19.00 uur: officiële live chat over De Sims 3 Hidden Springs

Vanavond 12 augustus om 19.00 uur onze tijd zal Sims 3 Producer Azure Bowie-Hankins een video chat houden over de nieuwe buurt voor De Sims 3 die eraan komt: Hidden Springs.

We zullen waarschijnlijk de eerste live beelden zien en er zal ook een mogelijkheid zijn vragen te stellen en dit alles op de onderstaande link:

Join The Sims 3 Producer – Azure Bowie-Hankins – at 10:00AM PT/17h00 BST/18h00 CET on August 12 as she introduces The Sims 3 Hidden Springs, a new world from The Sims 3 Store.

Learn about the new world your Sims can explore and uncover the secrets of Hidden Springs, set to launch the week of August 25th worldwide. Take advantage of this opportunity to learn more about The Sims 3 Hidden Springs and pick Azure’s brain during the Q&A session where she’ll be answering questions from The Sims fans worldwide.

| Live Q&A of The Sims 3 Hidden Springs with Azure Bowie-Hankins |

Met dank aan Craig van EA UK voor de email.

8 gedachtes over “Vanavond 19.00 uur: officiële live chat over De Sims 3 Hidden Springs”

  1. wimhuiskamp

    Sorry voor de powerpost, maar als je dan weer de tijdconverters er op loslaat is het inderdaad wel 19:00 uur onze tijd. Verwarrend dus. Het zou jammer zijn als iemand door die lastige omrekening van tijden, met zomertijdcorrecties en zo, de chat uiteindelijk zou missen. Ik kijk in elk geval ook al even om 18:00 uur (wat Craig aangeeft) , al zal het dus wel kloppen dat het 19:00 uur is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>