Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe poll: gaan jouw Sims straks in Hidden Springs wonen?

We hebben voor jullie een nieuwe poll en dit keer over Hidden Springs, de nieuwe buurt voor De Sims 3 die op donderdag 25 augustus in De Sims 3 Store te koop zal zijn.

Gaan jouw Sims straks in Hidden Springs wonen? Of blijven ze wonen waar ze wonen? Of wil je eerst weten hoe duur de buurt wordt?

De uitslag van onze ‘Ik heb De Sims 3 Buurtleven Accessoires en geeft het als rapportcijfer een …‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen!

16 gedachtes over “Nieuwe poll: gaan jouw Sims straks in Hidden Springs wonen?”

  1. mar456

    Wrm zouden ze er gaan wonen? Ben tevreden met die huidige buurten en met beestenbende & die wereld van SN (sim dally ofz) zit ik weer aan genoeg nieuwe buurten. Tis gwn geldklopperij die extra buurten.. Die andere was lelijk dus die heb ik ook niet gekocht :S

  2. Imme

    De mijne gaan er ook wonen. Lijkt mij namelijk een geweldige buurt. Ik heb ook de mazzel dat ik vier dagen voor de release jarig ben en we dan op vakantie zijn. Dus misschien mag ik het wel voor mijn verjaardag (hope so).

  3. SIMSxADDICT

    Ik weet het niet.. misschien koop ik hem. Maar ik heb wel nog die 1.000 Simpoints die je gratis kreeg. En als hij dan 2.000 Simpoints kost, kan ik er misschien wel 10 euro bijleggen. Ach ja, ik zie wel 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>