Nieuwe poll: gaan jouw Sims straks in Hidden Springs wonen?

We hebben voor jullie een nieuwe poll en dit keer over Hidden Springs, de nieuwe buurt voor De Sims 3 die op donderdag 25 augustus in De Sims 3 Store te koop zal zijn.

Gaan jouw Sims straks in Hidden Springs wonen? Of blijven ze wonen waar ze wonen? Of wil je eerst weten hoe duur de buurt wordt?

De uitslag van onze ‘Ik heb De Sims 3 Buurtleven Accessoires en geeft het als rapportcijfer een …‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

16 reacties

  1. Wrm zouden ze er gaan wonen? Ben tevreden met die huidige buurten en met beestenbende & die wereld van SN (sim dally ofz) zit ik weer aan genoeg nieuwe buurten. Tis gwn geldklopperij die extra buurten.. Die andere was lelijk dus die heb ik ook niet gekocht :S

  2. De mijne gaan er ook wonen. Lijkt mij namelijk een geweldige buurt. Ik heb ook de mazzel dat ik vier dagen voor de release jarig ben en we dan op vakantie zijn. Dus misschien mag ik het wel voor mijn verjaardag (hope so).

  3. Ik ben de week ervoor jarig XD maar ik koop het zelf wel 😛 Eerst maar kijken hoeveel Simpoints ik nog heb ….

    …. oeps 1.235 SimPoints daarmee red ik het niet ben ik bang 🙁

  4. Ik weet het niet.. misschien koop ik hem. Maar ik heb wel nog die 1.000 Simpoints die je gratis kreeg. En als hij dan 2.000 Simpoints kost, kan ik er misschien wel 10 euro bijleggen. Ach ja, ik zie wel 😛

  5. Nee. Ik vind dat EA al genoeg verdient aan mij als ik de uitbreidingspakketten koop, dus ga ik niet nog eens in de store kopen. Hoe mooi ie ook is 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *