Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Kyta niet langer teamlid van Sims Nieuws

Helaas moet ik meedelen dat Kyta niet langer bij ons team zit. Al lange tijd is zij het niet eens met de manier waarop ik als webmaster leiding geef aan het Sims Nieuws team. Daardoor zijn er de laatste tijd steeds meer misverstanden ontstaan en daardoor weer allerlei irritaties.

We zullen Kyta ontzettend missen omdat ze veel gedaan heeft voor onze site maar voor Sims Nieuws is dit wel de beste oplossing.

18 gedachtes over “Kyta niet langer teamlid van Sims Nieuws”

 1. Cherrycandy

  Jammer, maar soms werkt zoiets niet meer. Sterke persoonlijkheden tegenover elkaar bijv. Niet dat je daarom echt ruzie hebt, maar zoals je zegt roept het kleine irritaties op en dat kan de hele sfeer vernielen. Dit is dan een betere keus. Succes beiden, zonder elkaar. En heeft Kyta iets anders aan tijdopvulling? Of heeft ze nu weer even wat meer nachtrust? πŸ˜‰

 2. Marinaatjuh

  Oh my god, het hele team valt uit elkaar. Ik wil het oude team terug, toen alles nog zo fijn en gezellig was, ook binnen het team.. maar ik zie er alleen maar mensen bijkomen en weggaan, niet leuk om te zien ._.

  1. hiki

   Er zijn altijd wel positieve en negatieve zaken, bij het ‘oude’ team was dat niet anders dan bij het nieuwe team.

   En de sfeer in het team is goed hoor: anders kunnen we de dingen niet doen die we nu allemaal doen en al maanden lang doen. Verder is er de laatste tijd helemaal niemand weggegaan: Xelles doet de technische zaken nog steeds.

   πŸ˜‰

   1. Xelles

    Ik ben er inderdaad nog steeds, maar niet meer echt als teamlid inderdaad. Maar op de achtergrond doe ik hier en daar nog steeds wat dingetjes πŸ™‚
    Ik support SN ook nog ten volste, helaas heb ik alleen geen tijd meer om meer te doen πŸ™

 3. Patricia

  Erg jammer dat zij het team verlaten heeft. Dat betekent dat de wereld waar ze zo hard aan werkte ook niet meer hier wordt uitgebracht? Of was het al af?

  Heel veel succes Kyta, ik zal je zeker volgen!

  1. hiki

   Kyta (en de rest van het team) gaan gewoon door met de buurt die ze aan het bouwen zijn. Kyta heeft toegang tot een speciaal ‘medewerkers’ forum daarvoor, dat jullie niet kunnen zien. πŸ™‚

 4. Kyta

  THX allemaal,

  Ik ben echt niet weg hoor, alleen bij SN, ik wil daar verder ook niets over loslaten. Ik blijf zeker actief en zal de wereld up-loaden bij EA Sims3, die is voor jullie fans gemaakt. Verder kan ik melden dat ik mijn eigen site ga beginnen en daar al druk mee bezig ben. Dus hoop jullie snel weer te zien. πŸ˜‰

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>