Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3: The only way is the Sims parodie

Little morsel of Sims stuff here for you – in the style of “The Hills” (US), “The Only Way Is Essex” (UK equivalent) is a pretty popular “reality soap opera” show in the UK right now. Here’s a silly/funny (delete as your taste applies) little trailer we’ve put together to explain The Sims to people parodying its starts.

Met dank aan Craig – community manager EA UK.

12 gedachtes over “De Sims 3: The only way is the Sims parodie”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>