Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

SVT review van Hidden Springs voor De Sims 3

Hidden Springs is a really nice neighborhood. Not only does the neighborhood looks nice, but it also brings some new gameplay to the game, which is a real nice addition. The story element of the world is debatable (how much do you really notice of it while playing) but it’s a nice extra. If you have enough Simpoints left, this world is not a waste of points!

| SVT: The Sims 3: Hidden Springs review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>