Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Evenementen en Meetings

Groepsfoto Nederlandse fansites op de Gamescom 2011

VLNR: Hiki (Sims Nieuws), Edwin (Simview), Wouter (Sunset Valley Times), Kelsey (Simview), Rens (Simlicious) Kyta (toen nog Sims Nieuws), Snateraar (Sims Nieuws), Steven (Sunset Magazine), Willem en RippedButterfly (Sims Planet 2), Rosana (Sims Netwerk), Wouter (The Sims Zone), Fransor (Sims Nieuws) en Maaike (Platinum Simmers).

Liggend: Sims 3 Beestenbende producer Graham Nardone

Deze foto kreeg ik net van Anita – senior community manager van EA Benelux – en het is genomen op de Gamescom 2011 waar we op 19 augustus De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen : Piraten en Adel hebben gezien. Het is een beetje rare foto vind ik zelf maar we zien wel de Nederlandse fansites mensen erop die er allemaal waren. Liggend op de EA zitzak zien we trouwens Sims 3 Beestenbende producer Graham Nardone.

Ik ben vanochtend te lui om alle namen en fansites erbij te typen, dus als iemand anders daar zin in heeft dan zet ik dat er later wel bij. Van de Sneak Preview van De Sims 3 Beestenbende van afgelopen dinsdag in Utrecht is helaas geen groepsfoto beschikbaar.

Zie verder ook dit bericht op onze site voor de Gamescom 2011 verslagen van allerlei fansites.

16 gedachtes over “Groepsfoto Nederlandse fansites op de Gamescom 2011”

   1. Nefje

    Ik denk dat hij dacht dat het een foto was van dinsdag. Eerlijk gezegd dacht ik dat eerst ook toen ik vluchtig de tekst bekeek. Je verwacht het nu eenmaal eerder omdat GamesCom toch al een tijdje terug was.

    ‘De info’ slaat in dat licht op de informatie van het producer event van dinsdag dat pas vrijdag gepubliceerd mag worden vanwege het embargo. Ben zeker benieuwd. ^^ Vond het ook wel jammer dat ik niet aanwezig kon zijn.

 1. hiki

  VLNR: Hiki (Sims Nieuws), Edwin (Simview), Wouter (Sunset Valley Times), Kelsey (Simview), Rens (Simlicious) Kyta (toen nog Sims Nieuws), Snateraar (Sims Nieuws), Steven (Sunset Magazine), Willem en RippedButterfly (Sims Planet 2 ), Rosana (Sims Netwerk), Wouter (The Sims Zone), Fransor (Sims Nieuws) en Maaike (Platinum Simmers).

  Liggend: Sims 3 Beestenbende producer Graham Nardone

  Anita – Senior Community Manager van EA Benelux – stond er volgens mij eerst ook bij, maar had vast net even weer wat te regelen šŸ˜‰

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>