Groepsfoto Nederlandse fansites op de Gamescom 2011

VLNR: Hiki (Sims Nieuws), Edwin (Simview), Wouter (Sunset Valley Times), Kelsey (Simview), Rens (Simlicious) Kyta (toen nog Sims Nieuws), Snateraar (Sims Nieuws), Steven (Sunset Magazine), Willem en RippedButterfly (Sims Planet 2), Rosana (Sims Netwerk), Wouter (The Sims Zone), Fransor (Sims Nieuws) en Maaike (Platinum Simmers).

Liggend: Sims 3 Beestenbende producer Graham Nardone

Deze foto kreeg ik net van Anita – senior community manager van EA Benelux – en het is genomen op de Gamescom 2011 waar we op 19 augustus De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen : Piraten en Adel hebben gezien. Het is een beetje rare foto vind ik zelf maar we zien wel de Nederlandse fansites mensen erop die er allemaal waren. Liggend op de EA zitzak zien we trouwens Sims 3 Beestenbende producer Graham Nardone.

Ik ben vanochtend te lui om alle namen en fansites erbij te typen, dus als iemand anders daar zin in heeft dan zet ik dat er later wel bij. Van de Sneak Preview van De Sims 3 Beestenbende van afgelopen dinsdag in Utrecht is helaas geen groepsfoto beschikbaar.

Zie verder ook dit bericht op onze site voor de Gamescom 2011 verslagen van allerlei fansites.

16 reacties

 1. Aaachhh.. Hiki staat helemaal in het linkerhoekje.. 🙁 Maar toch was je er! Wanneer komt de info op het internet?! :fluit

   1. Ik denk dat hij dacht dat het een foto was van dinsdag. Eerlijk gezegd dacht ik dat eerst ook toen ik vluchtig de tekst bekeek. Je verwacht het nu eenmaal eerder omdat GamesCom toch al een tijdje terug was.

    ‘De info’ slaat in dat licht op de informatie van het producer event van dinsdag dat pas vrijdag gepubliceerd mag worden vanwege het embargo. Ben zeker benieuwd. ^^ Vond het ook wel jammer dat ik niet aanwezig kon zijn.

 2. Snaat is volgens mij diegene in het blauwe shirt, achter in het midden ongeveer. Fransor is die sim rechts. :3

  Nu maar hopen dat ik het niet fout heb. :p

  1. Ja snateraar is die lange jongen in het midden achteraan en Fransor inderdaad de dame met dat mooie rokje aan.

   U heeft de SN lollie gewonnen 😛

 3. VLNR: Hiki (Sims Nieuws), Edwin (Simview), Wouter (Sunset Valley Times), Kelsey (Simview), Rens (Simlicious) Kyta (toen nog Sims Nieuws), Snateraar (Sims Nieuws), Steven (Sunset Magazine), Willem en RippedButterfly (Sims Planet 2 ), Rosana (Sims Netwerk), Wouter (The Sims Zone), Fransor (Sims Nieuws) en Maaike (Platinum Simmers).

  Liggend: Sims 3 Beestenbende producer Graham Nardone

  Anita – Senior Community Manager van EA Benelux – stond er volgens mij eerst ook bij, maar had vast net even weer wat te regelen 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *