De Sims 3 Beestenboel specials op Edenstyle

De laatste weken hebben we veel aandacht besteed aan allerlei previews van De Sims 3 Beestenbende. Maar de fansite Edenstyle heeft een wel erg leuke serie korte artikelen online gezet waar we nog niet genoeg aandacht aan besteed hebben.

Het laatste (8e) deel is online gekomen en het is de moeite waard om even te lezen. Ook omdat er leuke screens en video’s bijzitten, even lezen en bekijken dus.

| Chapter 1 – Appaloosa Plains | Chapter 2 – Pets |
| Chapter 3 – Horses | Chapter 4 – Unicorns |
| Chapter 5 – Dogs | Chapter 6 – Cats |
| Chapter 7 – Minor pets | Chapter 8 – Catalog and Sims |

11 reacties

  1. Ik hoop dat het een aanwijzing is voor een weeromstandigheden. Want dat zou twee leuke EP’s op een rij zijn. Want ik heb dit: WA leuk – AM niet leuk – NM leuk – LW niet leuk – BB leuk

  2. Ik vind het jammer dat je geen konijnen hebt.. Of bijvoorbeeld een varkentje voor in huis, haha! Maar klinkt wel heel leuk dat ze echt een persoonlijkheid hebben en dat je ook dingen kan verzamelen mbv je huisdieren 🙂

  3. hee ik heb laatst sims 3 voor op de wii gekocht maar voor op de wii zijn volgens mij geen uitbrijdingen ik vroeg me af of beesten boel ook op de wii komt hoop het wel weet een van jullie het?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *