Desktop logo voor De Sims 3 Master Suite (5e accessoires pakket)

De fansite Simsvip heeft ergens op de officiële Amerikaanse De Sims 3 site deze desktop icon gevonden. Waarschijnlijk wordt dit de icon voor het 5e accessoires pakket voor De Sims 3 met de naam Master Suite.

Over het De Sims 3 Master Suite Accessoires Pakket gaan al langer geruchten, zie ook dit bericht op onze site. Zodra er meer bekend is melden we dat uiteraard meteen. Voor nu is er niets anders bekend dan de naam en de release datum: februari 2012.

27 reacties

   1. Ja, ik vind het wel leuk, maar ook irritant. Iedereen was al volgens mij 136 dagen van te voren aan het aftellen, is de release komt er alweer een ander gerucht..
    Ach, zolang het maar geruchten zijn, niet dat EA het dan alweer gaat aankondigen 😛

 1. jaa en dat is zoo leuk vind ik. nu de spanning van dit uitbreidingspakket voorbij is kan je je weer vast gaan verheugen op t volgende spel 😀 wow de naam en t icon al zijn helemaal supergeweldig!!

 2. het is een super mooi logo, maar ik hoopte eigenlijk op weer maar dat zal voor later worden, misschien heeft het met hotels te maken ???

 3. denk dat het te maken heeft met kamers ovzo suite heeft wat te maken met kamers. mis nieuwe bedden en versieringen voor je kamer

 4. vind het een mooi logo 🙂 Doet me een beetje denken aan NM 😉 Ik denk ook dat het qua inhoud een beetje in dezelfde stijl is, maar ik wacht nog ff af ;p

 5. het is en blijft een accessoires pakket over het algemeen zijn die niet zo heel goed vind ik, er zijn er tot nu toe een paar die er uit springen voor mij. het lijkt mij iets van exotische voorwerpen zoals banken en bedden vooral meubels omdat het iets met die naam te maken heeft.
  PS hopelijk is het niet allemaal te roze waardoor dit een meisjes accessoires pakket word 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *