Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires

The Sims 3 Master Suite Stuff als volgende Accessoirespakket?

Op de release-lijst van BTGames is een nieuw accessoirespakket opgedoken voor De Sims 3. Het gaat om het accessoirespakket genaamd ‘The Sims 3 Master Suite Stuff”. Meer dan de releasedatum, 10 Februari 2012, is niet bekend.

Bron: SimPrograms

29 gedachtes over “The Sims 3 Master Suite Stuff als volgende Accessoirespakket?”

 1. hiki

  Master suite is toch de hoofd slaapkamer; waar ouders dus slapen?

  Many houses in North America, Australia and Europe have at least two bedrooms—usually a master bedroom (dedicated to the heads of the household, such as a husband and wife) and one or more bedrooms for either the children or guests.

  We moeten maar even zien wat het wordt: het zal wel niet een slaapkamer accessoires pakket worden, dat is wel erg beperkt.

  De release datum voor De Sims 3 Buurtleven was 28 Juli 2011, tel daar 6 maanden bij op en je komt op eind januari 2012. Dus de release datum zou wel kunnen kloppen maar dat is simpel rekenwerk 😛

  Iemand al bij Bart Smit enzo geweest om daar de release lijsten te bekijken? Wie weet staat het daar ook wel in.

 2. yanyo111

  ik denk dat master suite iets in de hotelstijl gaat niet dat je een hotel ofzo kunt bouwen want dat is meer een uitbrijding maar ik bedoel meer de meubels dus en aangezien een suite een van de duurste hotel kamers zijn die er is denk ik dat het meer niet modern luxe word maar weer ouderwets luxe. 😛 (jullie snappen wel wat ik bedoel)

 3. Dyon

  ik denk dat het heeft te maken met de jet set. (niet uit de sims catalugus die je online kunt kopen)dus voor de sims die heel erg ijdel zijn, rijk dus. zelf denk ik ook dat het meer heeft te maken met meubels. (misschien komt er wel een casino!! :P)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>