Grafische problemen met De Sims 3 Beestenbende

Onze collega’s van Pinquintech hebben een artikel online gezet over de grafische problemen die sommige Simmers hebben met De Sims 3 Beestenbende. Op onze homepage en ons forum horen we deze klachten ook al. Er worden wel wat oplossingen gegeven, zoals het update van de drivers, maar dat zal niet echt helpen.

Hoewel de minimale vereisten van De Sims 3 Beestenbende hetzelfde zijn als voor De Sims 3, wordt met elke uitbreiding het spel zwaarder waardoor je systeem niet meer kan voldoen.

Het is echter gebleken dat o.a. de weergave van paarden meer vergt van de videokaart. Hierdoor kan het zo zijn dat de zwakkere modellen paarden niet goed kunnen weergeven zoals op de afbeelding van Lunmica hier te zien is.

Het is nog niet bekend of hiervoor een patch gaat komen. Aangezien een deel van de getroffen series officieel niet ondersteund wordt door De Sims 3 zal de kans niet echt groot zijn dat dit kan en zal worden opgelost. De videokaarten/chipsets voldoen verder ook niet aan de minimale vereisten of zeer krap. Het is aan te raden om dit mee te wegen bij de vraag of je De Sims 3 Beestenbende al dan niet gaat kopen.

| Pinquintech: Grafische problemen met De Sims 3 Beestenbende |

174 reacties

  1. Inderdaad erg jammer. Mijn computer is nu een paar jaar oud en ik ben benieuwd hoelang deze computer De Sims 3 nog kan hebben. Ik draai de game wel op de hoogste settings maar merk ook dat het steeds zwaarder wordt.

   Bijvoorbeeld bij het laden van patronen. Ook het laden van huizen: veel is compleet grijs en je ziet dan de patronen 1 voor 1 laden en het huis en de spullen krijgen dan pas hun patronen / kleuren. Dat laatste probleem hebben veel Simmers trouwens.

   Simmen is al een dure hobby en nieuwe grafische kaart enzo helemaal :-S

    1. Ik kan geen eens tombes bezoeken omdat mijn spel dat telkens vast loopt :-S

     Nieuwe grafische kaart is nog wel te doen, wat dacht je van een gehele nieuwe laptop omdat je een laptop niet kan verbouwen? :-S

  2. nou ik heb dat wel, het is super lelijk en heel jammer… ik hoop dat er een oplossing komt want het is niet mooi en het is niet leuk dan om een huisdier te hebben, omdat hij zo misvormd is…. en mijn computer is helmaal niet zo slecht nooit problemen mee gehad.

   p.s ik hoop dat er wel een update komt dat de dieren weer normaal kan worden want zo is er niks aan….. en ik vind de sims 3 beestenbende als zo leuk maar ja die dieren…

  3. ik heb daar wel last van en ik heb een heel krachtige computer bij mij blijft het om de 10 seconden hangen dat spel het is gewoon niet meer fijn als je voor 10 seconden spelen 30 seconden bijna moet wachten

 1. ik heb er een klijn beetje last namelijk dat alle lijnen in het spel meer vierkanter zijn en ik dacht dat dat door mijn beeldscherm kwam maar nu ik dit zo lees ik vind dit echt een tegenvaller…

 2. Gisteren gekocht voor mijn dochter. Zelfde probleem. Ga hem zo maar terugbrengen naar de winkel. Beetje zonde van die 35 euro namelijk

 3. Ik heb het met alle dieren, de uitbreidingen heb ik allemaal wegedaan, maar de dieren zijn nog steeds hetzelfde, ik heb het gedownload bij Origin dus kan het ook niet terugbrengen ofzo

  1. Idd, heb het ook via origin gekocht. Altijd gewoon in winkel gekocht en nooit problemen gehad, nu via origin en last van supermisvormde dieren. Wel waren mijn dieren ook misvormd bij de Creeër een huisdier Tool.

   1. Ik heb hetzelfde probleem, erg misvormde dieren, ziet er gewoon niet uit.
    Ook voor de eerste keer via origin, ik had het geld net zo goed in de sloot kunnen gooien!

 4. ik heb dat het hoofd van mijn honden en katten, niet met de vacht mee gaan. (om het zo maar te zeggen) Als het bv. een dikke vacht is houd hij zijn normale hoofd o.O

 5. Ik heb net wat screens gemaakt voor mijn 365 blog en ik merk dat het spel wat zwaarder loopt. Als dat ook zo is als ik met de Kwana’s speel zal ik sommige instelingen wat lager moeten zetten 😕

 6. Ik heb na 10 minuten spelen dat het spel vastloopt en het scherm begint te knipperen. Erg vervelend en ook raar want ik heb er nooit eerder last van gehad en toen ik beestenbende de eerste keer opstarte werkte wel goed.
  Ligt dit aan mijn video kaart of aan het spel? :S

 7. Mijn pc is 3 maanden jong, heeft een i7 processor en een high-end amd videokaart. Ik kan het spel met gemak op maximale settings spelen en heb ook geen vertraging met het laden van patronen en dergelijke. Heb ook nooit andere grafische problemen gehad. maar de paarden spacen wel.

  conclusie: EA heeft zoals gewoonlijk zijn spel niet goed afgemaakt. Al moet ik zeggen dat hij niet zo erg vervormd als op het plaatje, af en toe springen de graphics wel wat heen en weer (alleen met de paarden)

  Misschien maar beter om nog even te wachten met het kopen van een nieuwe videokaart mensen, dit is volgens mij echt een bug. EA schuift graag de schuld af op wat mindere computers!

 8. Bij mij doen de dieren met een dikkere vacht het niet goed. Het dier ziet er normaal uit, alleen de vacht die erop zit, wordt doorzichtig. Is dit ook een bug?

  1. heb ik op mijn net nieuwe apple ook en zoals dat plaatje bovenaan heb ik ook op een andere computer van me en verder doet hij het wel perfect op mijn eigen computer die ik eigenlijk speciaal heb gekocht voor de sims 3 😀 dus ik kan het iniedergeval wel spelen

 9. Wat moet ik nu dus doen? Gewoon wachten, omdat het een bug is en hopen dat het door EA goed gemaakt wordt?
  zoiets? Of verder zoeken naar oplossingen?

 10. Een groot gedeelte van grafische problemen zal natuurlijk wel aan de grafische kaart kunnen liggen als die iets minder is. Misschien een tip om op Can You Run It te kijken. (gewoon te googlen). Daar kan je zien of je pc aan de vereisten voldoet. Vind het een best slecht van EA dat je een dure pc moet hebben om sims een beetje fatsoenlijk te kunnen spelen :/

  1. Can You Run IT heeft het ook geregeld mis, het geeft wel een beetje een idee of een computer het aan kan, maar het kopt niet altijd.

 11. Toch raar, we hebben een vrij nieuwe computer.. van nog geen jaar oud, ofzo? Ik heb nogal wat sims 3 uitbreidingen en die doen het gewoon, waarom doet deze het dan weer niet?
  Ik kan mn moeder ook moeilijk lief aankijken van; mam we hebben een nieuwe grafische kaart nodig, anders kan ik niet simsen, haha.

  1. Je moet er wel voor zorgen dat je computer helemaal uptpdate is (windows updates, drivers updates, etc etc).

   Staat in de Lees MIj van De Sims 3 Beestenbende de kaarten niet die wel of niet ondersteund worden?

   ===

   Ondersteunde videokaarten: NVidia GeForce 6-serie of beter en alle G-, GT-, GTS- en GTX-videokaarten van NVidia. Kaart uit de 9500-serie van ATI Radeon™ of beter en alle all ATI X-, X1-, en HD-videokaarten; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Serie, GMA 4-Serie
   Let op dat de GeForce 6100- en 7100-kaarten niet ondersteund worden.

 12. Mijn nichtje kan de sims helemaal niet meer spelen.
  Dat licht niet alleen aan haar computer, maar het spel is sinds kort gewoon te zwaar geworden.
  Ze kan het spel opstarten, een familie kiezen, naar hun huis gaan (wat al lang duurt) en dan op een paar dingen klikken en dan loopt het spel vast. Dan kan ze helemaal niks meer..

 13. Hmm Ik heb er geen last van. Alleen het laden van het spel duurt bij mij steeds langer. Ik heb net een gloednieuwe computer, helemaal up-to-date met de nieuwste dingen erin, maar nog laadt Sims traag. Dit ligt dus aan het spel, niet aan de computer.

  Wel vervelend dat mensen die irritante bugs hebben. Nu ik erover nadenk; ik had 1 bug. Kleding in CAS was veel lichter op de Sim dan in de catalogus.. Dus bijvoorbeeld een kledingstuk wat zwart moest zijn, wordt grijs enzo.

 14. Mijn pc is al 2 jaar jong en ik heb alleen dat mijn spel soms een beetje happerd als ik op een paard zit. Verder zie ik alles normaal.
  Soms bevriest het beeld als ik aan het spelen ben. Maar dat deed hij voor dat ik beestenbende had ook.
  Ik zie gelukkig niet van die rare beesten 😉

 15. Ik heb er voor de rest ook geen last van. [:
  Ik heb wel dat de patronen langzamer laden en het ietsjes langer duurt me meubels laden, zoals Hiki heeft. Maar dat had ik ook al voor Beestenbende. ^^;; Zwaarder zal de Sims altijd worden, dat was vroeger ook al met de Sims 1, toen we nog stoneage comnputers hadden. Dit probleem zal altijd blijven. Toch, ondanks dit is het een leuke uitbreiding. [:

 16. ik heb voor het eerst een eenhoorn in sims 3 beestenbende gezien zo zo zo mooi zo hoorn zo mooi paard zie je echt denk ik maar 1 keer maar helaas kon ik er niet op omdat weet ik niet ik heb met hem/haar hele goede vrienden gemaakt helaas heb ik hem verder niet meer gezien:(

  o ja bijna vergeten ik vindt beestenbende heel leuk

  groetjes Knuffel:.: 🙂 doei

 17. ik heb speciaal een laptop van 600 euro moeten kopen wou ik de sims 3 spelen. dus ik denk niet dat ik t probleem zal kriijgen, en anders zou dat wel heel zonde zijn. ook erg vervelend voor al de andere simsspelers natuurijk!

 18. zelfs als je denkt dat je er geen last van hebt (zoals ik dacht) heb je er als nog last van want als je goed kijkt naar het spel zie je dat de lijnen gepixelt zijn (erger dan normaal) nu zijn het geen ronde lijnen meer maar meer vierkante lijnen -.- echt vervelend! 😛 en als ik een dier wil adopteren via de computer dan zijn de foto’s van de dieren erg wazig!

 19. @yanyo111
  Die plaatjes die je ziet bij het adopteren waren mij ook al opgevallen! Bij mij doet de sims het redelijk (behalve elk half uur uitvallen door vastlopen, foutcode 12 of iets anders)en het ziet er ook best mooi uit, maar bij de plaatjes van de dieren zie ik de pixels gewoon! Ik heb ook een dikke kat in mijn spel, maar als ik haar een halsband om wil doen wordt haar hele nek ingedeukt omdat die halsband kleiner is dan de nek :p. En ik vind de meeste honden niet zo mooi maarja.. Tip als je de dierenwinkel hebt: in de kooien zitten al zeldzame dieren, die kan je er gewoon uithalen en in je inventaris stoppen! Dan hoef je ze helemaal niet te zoeken 🙂

 20. pff hello ! ik heb een vraag ik heb een veulen (ongetraind) ik wil dus graag dat veulen berijden maar dat kanniet wat moet ik doen om hem ‘zadelmak’ te krijgen ?

  x x

 21. mensen mensen
  iedereen die dat probleem heeft als bij dat plaatje (dat probleem had ik ook) ik zal echt aanraden een nieuwe goede videokaart te kopen, heb ik ook gedaan en het werkt weer perfect!! en het geeft vel betere spelprestaties en het is mooier

  1. Wat voor videokaart heb je gekocht dan, en hoe duur wat hij? Bij mij doet de sims het ook niet goed, maar ik wil er ook weer niet teveel geld aan besteden.

 22. mn veulen is getraind! je moet eerst een goede band opbouwen, beste vrienden enzo dan kan je hem opzadelen en dan bestijgen :D! nu heb ik nog een vraag. :$ elke x komen er van die hondjes met een hoedje op het is een beeldje en hij is nog best veel waard ook maar wel irritand, ze komen super vaak.. ? waar komt dit vandaan ? xxxxx

 23. oja @melanie , start hem is opnieuw op en heb je gedownloade kleren van de uitwisseling en heeft de sim die aan? het kan aan het laden liggen of aan die kleren!

 24. Caption Contest: Paard eet teveel suikerklontjes.

  Ontopic: Dit is wel pech hebben. Gelukkig kan onze PC het meer dan goed aan maar zeker voor de sims verslaafde hier op simsnieuws is dit sneu. Onthou dat De Sims echt toebehoort tot een van de zwaarste computerspellen en dus niet zichzelf laat werken zonder slag of stoot. Schaf een betere videokaart aan en 90% van je problemen zijn verholpen. Voor de overige 10% is het ook handig om een goede processor te hebben (Op 3.4 GHz rated at 39.000 GHz loopt ie extreem soepel, maar 3.0 GHz is meer dan voldoende). Dit bevorderd de snelheid van het spel. Je kunt, om het perfecte plaatje te maken, een aparte SSD kopen van 200 GB, en daar de Sims op zetten. Data op de SSD wordt nooit slomer uitgelezen als de SSD volstaat met data.

  Have a nic3 day!

 25. Gisteren heeft mijn dochter de Sims 3 Beestenbende gekocht. Al maanden op verheugd en ze was er dus heel blij mee. Laden duurde erg lang. En ook wij zien nu allemaal “misvormde” dieren op het scherm. Vreugde was dus jammer genoeg van korte duur… We gaan in ieder geval kijken naar de videokaart en hopen dat het probleem zo opgelost kan worden. Was fijn geweest als Sims 3 hier vantevoren voor gewaarschuwd had. Nu voelt het toch een beetje als “kat in de zak”, over beestenbende gesproken…

  1. Ja inderdaad, dat heb ik dus ook. Als je en videokaart gekocht hebt, wil je me dan even laten weten wat voor een en of het ook goed werkt dan? Want ik wil ook graag een videokaart kopen

 26. IK HEB SINS VANMIDAG BEESTENBENDEN IK HEB TOTAAL GEEN PROBLEMEN IK HOOP VOOR DE PECHVOGELS DAT EA MET OPLOSING KOMT MAAR IK VERWACHT DAT NIET AAN GEZIEN EA HIER NIET MEE VAN DOEN HEEFT HET LICH GEWOON AAN JE VIDEOKAART

 27. Het hoeft niet persee met je video kaart te maken hebben hoor.. kan ook gwn aan je cd liggen;)… ik heb he heel afente als ik met me paarden bezig ben op de sims maardan is het maar 5 sec ofzoo en dan is het weerweg .. niet zo veel problemen mee…

 28. HET LICH NIET AAN DE CD HET PUUR AAN DE VIDEO KAART EN IK DENK DAT EA NIET MET OPLOSING KOMT DAT ZOU WEL HEEL ZUUR ZIJN VOOR EA ALS DIE NU WEER DE SCHULD GAAT KRIJGEN VOOR DE SLECHTE GAME IK DENK DAT WE HET ER MEE MOET DOEN EN NIET TE VEEL VAN EA VERWACHTEN

 29. word wat als we straks weer gaan krijgen
  dat trekt de pc en laptoppen helemaal niet meer
  overal die sneeuw
  merk wel dat er nu meer aardbevingen zitten in de nieuwe stad word regelmatig heen en weer geschud en nee mijn sims hebben niet de brandweer job

 30. Heb net het spel geinstalleerd, en een mannetje gemaakt, maar als ik dan een dier (paard) wil maken bigint het licht te knipperen en loopt ie vast..
  erg jammer 🙁
  zal zo nog eens met een ander dier proberen. ben bang dat het aan de video kaart ligt (ookal hebben we volgens mij best een goede). maar kan mn vader moeilijk om een nieuwe vragen omdat ik sims wil spelen..

  als iemand een andere oplossing weet?
  kan je misschien ook de kwaliteit naar benedenbrengen zodat hij het wel doet maar dan wat minder mooi ofzo?

 31. Geen last van grafische problemen, maar mijn sims kunnen geen wenteltrappen meer af en blijven boven vast zitten o.0 meer mensen hier last van?

 32. Ik heb geen verstand van computers maar ik wil graag weten of ik een nieuwe videokaart nodig heb.

  ATI Radeon HD 4870 x2 ik vraag dit omdat heel soms het spel vast loop en ik heb een nieuwe pc gekocht toen de sims 3 uitkwam.
  En er staat veder helemaal niks op me pc alleen de sims 3 spellen en ik heb er best veel voor betaald om de sims 3 goed te kunnen spelen 1600 euro dus ik twijfel of het aan me pc zelf ligt of dat het een fout is van het spel zelf :O Help !

 33. Heb soms ook problemen met mijn paarden hoor. Nochtans voldoet mijn grafische kaart, het is een nieuwe SAPPHIRE HD5770. Iemand enig idee of dit gwn een fout in het spel is ofzo?

 34. @chantal,
  Dit voldoet ruimschoots voor de sims 3. Het kan niet aan je grafische kaart liggen hoor, die kan de sims 3 namelijk met gemak aan.

 35. Oke dat is wel fijn om te horen 😀 ik zit ook naar me geheugen ram te kijken maar dat is 4,00 GB dat is ook genoeg lijk me :O 🙁

 36. oke heb je zelf nooit problemen gehad met de sims 3 > ? <
  Ik ga zo de sims 3 weer spelen en dan hopen dat die weer gewoon doet hahah 😀

 37. Zelf heb ik nooit echt problemen gehad, en vastlopen kan altijd. Bij mij loopt het spel gewoon vlot ondanks mijn videokaart niet zo sterk is als de jouwe. Alleen heb ik soms de glitch van de paarden. Hopelijk wordt dit snel opgelost door een nieuwe patch van ea.

  Anders even proberen je instellingen te veranderen? Verlagen van de instellingen kan ook altijd helpen. Het zou de vlotheid van het spel KUNNEN bevorderen.

 38. Mijn sims doet raar de vacht van honden en katten zijn raar.
  Het lijkt wel een beetje doorzichtig, want je ziet de originele vorm van de hond, en daarom heen zit een doorzichtig laagje, dat vacht voor moet stellen.
  Echt raar…
  Heeft nog iemand daar last van?

 39. @ Motherlode

  Ik heb de instellingen veranderd en hij doet het nu vet goed 😀 Ga nu lekker slapen morgen gaat de wekker om zes uur hahah 😛

 40. ik denk peronlijk dat we gewoon instellingen wat lager moeten zeten of niewe video kaar kopen want ea gaat er warschijnlijk niet aan doen hun kunen er weinig tot niet aan doen ik denk dat er geen pach voor komt want is probleem wat je eigen pc veroorzaakt en daar kan ea weinig tot niet aan doen

 41. Sapphire HD5770.
  Maar heel soms heb ik het grafisch probleem ook, vooral als ik van mijn sim naar mijn paard verspring. Maar na 1 seconde is het alweer weg.

 42. Ik heb helemaal geen grafische problemen met mijn spel. Wat grappig is, ik had sims 3 met alle uitbreidingen, gister heb ik beestenbende erop gezet, en mijn computer is met sims veel sneller nu ! nog nooit is sims bij mij vastgelopen… Geluk voor mij

 43. Heb alles opnieuw geïnstalleerd en nu start hij wel op maar laad geen wereld. Dan sluit ie ineens af en zegt Sims werkt niet meer wordt, afgesloten en naar een oplossing gezocht. Maar voordat ik alle Sims er af gooide laadde hij wel maar had ik problemen met het vast lopen als ik ga spelen in leef modus. Bouwen enzo ging allemaal prima. Kan iemand mij helpen met wat ik hier moet doen? En als ik mijn computer naar de fabrieksinstellingen zet blijft Windows 7 dan er op staan???

  please help me want ik ben echt radeloos…

  x hugesimfan!

  (Ik heb de sims 3 basis, wereldavonturen, luxe, ambities, supersnelle, na middernacht, buitenleven en beestenbende limited…)

 44. Ik heb zover ik weet geen grafische problemen, Maar heb echter wel een ander heel groot probleem tijdens het spelen van de Sims.
  Bij mij blijft de tijd telkens stil staan dus ook het spel. Als ik bijv, het poppetje wil laten eten dan blijft het spel ongeveer om de 10sec stil staan voor ongeveer 10sec tot soms wel een minuut. Het geluid gaat wel gewoon door alleen het spel loopt gewoon vast..
  Dus het is gewoon niet speelbaar..
  Wie weet misschien hoe het komt?

  (Heb sims 3, wereldavonturen, ambities, supersnelle, na middernacht en nu beestenbende en sinds ik beestenbende heb loopt ie telkens vast.. )
  M’n geheugen ram dingkaart en videokaart zijn goed volgens wat je moet hebben voor de sims

  1. dat heb ik vooral als ik met sunset valey speel
   bij de andere steden heb ik daar geen last van
   maar is inderdaad erg irritant spelen
   telkens dat stil staan

 45. toen ik de demo had gedownload had ik al problemen :s
  ik kon toen geen paarden maken ,toen begon het beeld te knipperen en liep de demo vast :s
  toen had ik gister de sims 3 beestenbende gespeeld
  en toen ik een paard wou maken deed het spel hetzelfde
  en toen ik het spel weer opnieuw had opgestart en een familie had gemaakt zonder paard ging het beeld binnen een half uur weer knipperen en liep het vast :s
  en was mijn hond zoals op die foto :s

  help weet iemand iets dat zou helpen?
  ik wil het spel zo graag spelen :s

  gr

 46. Mijn dieren zien er allemaal misvormd uit ;p het ziet er helemaal niet uit als de paarden hun rug gaan krabben een en al witte strepen xd en als de honden op de vloer slapen beetje hondachtig de rest misluktie..

 47. ja dat hooren we al sins de sims3 beestenbenden uit is zo wat iedereen heeft problemen met de beestenbenden ik verwacht geen pach van ea om dat hun hier niet mee van heben hun kunen hier weigin tot niet aan doen ik denk voor de pechvogels dat we het er mee moeten doen en de problemen voor lief moeten neemen

 48. ik heb dat het hoofd van katten en honden zwart achtig is, en dat de extra dikte van de vacht doorscheinend is.. met paarden is er helemaal niks aan de hand, maar als ik wil adopteren zijn de plaatjes heel wazig. ik heb de instellingen allemaal op laagste stand gezet, moet ik nu een nieuwe videokaart kopen? mijn vriendin heeft dit ook en ze heeft een nummer gevonden van EA, morgen bellen en dan maar hopen op een oplossing

 49. ik had het zelfde probleem. mijn paarden waren ook misvormt en was gewoon egt neit leuk om mee te spelen. ik had m namelijk al op de 19e de limidit edition. en ja alle dieren zagen er neit uit. ik had m paar dagen op computer van me zusje gedownload daar doet ie t wel op. alleen van dicht bij is de vacht van de hond inderdaad doorschinend en het hoofje zwart. ik vind t wel jammer dat er met de animaties zoveel mis is. of je meot een supperdeluxxe allersnelste computer hebbe.

 50. bij ea hoef je niet aan te klopen met je problemen die kunen er weinig tot niet aan dit lich ech bij pc zelf en warschijnlijk brenkt ea ook geen pacht uit want hun kunen er weinig tot niet mee

 51. ja nou ja gelukig kan ik op de computer van me zusje spele. ben neit van plan heel veel uit te geve aan een heele duur video kaart want ik weet dat die niet goedkoop zijn.

 52. maar wat zo lees heefd iedereen wel problemen met beestenbenden mij is die pech bespaart gebleven ik kan beestenbenden goed spelen en toch vind ik raar dat ea niet van zich laat hooren dat had ik op zijn minst verwacht jamer voor de pechvogels ik hoop dat er oplosing komt maar ik acht de kans klein dat ea met oplosing komt

 53. @Tom. nu is het wel duidelijk dat EA niet met de oplossing komt. 😉

  ik heb niet zo zeer problemen ofzo, maar wel eens een uitgerekte hond ofzo, maar ik heb een oude computer, met een zeer zwakke videokaart dus dan mag het wel, al binnenkort wel een nieuwe laptop die 4x beter is. dus dat komt goed. 🙂

 54. Even 2 opmerkingen. Er zal nog wel een patch komen voor De Sims 3 Beestenbende: er is nog nooit een uitbreiding geweest waarvoor later geen patch is gemaakt. De vraag is alleen of dat ook de grafische problemen zal oplossen.

  Verder heeft niet iedereen problemen, zoals hier wel gesuggereerd wordt. Bij veel Simmers werkt het spel gewoon.

 55. Ik had ook geen probleem met dat soort rare beesten. Tot ik gister een zwerfkat adopteerde en ik opeens zag dat het een raar uitgerekt beest werd. Het was maar even en ik heb het later niet weer gezien. Dus aan mijn kaart kan het niet liggen want alle dieren zijn verder normaal.
  In mijn ogen dus toch een foutje bij EA ?!?!?

 56. dan bekijk ik ander kijk als met patch komen lost het grafische problemen niet op meschien dat andre problemen in spel wel oplosen maar acht de kans klein dat die problemen verholpen zulen worden

 57. bij mij kan het poppetje niks doen.. Hij stond op het nieuwe voorwerp bekijken maar die wilt niet weg… Ze wilt niks meer doen!!

 58. er zijn bij mij onzichtbare kranen enzo sims slapen en zitten heel raar er kan niks meer op het aanrecht staan en stoelen schuiven niet meer aan ! 🙁

  1. Ondertussen is het artikel op Pinguïntech bijgewerkt met een verwijzing naar een bericht van SimGuruGraham:
   http://www.tweetdeck.com/twitter/SimGuruGraham/%7EayvTX

   Er komt waarschijnlijk een patch voor de series die wel ondersteund worden maar toch problemen veroorzaken (ze zijn het althans aan het onderzoeken), maar mocht er een patch verschijnen dan zal deze waarschijnlijk niet helpen voor de series die niet aan de minimale vereisten voldoen. Wellicht dat GPU’s die net niet aan minimale vereisten nog geluk zullen hebben dat de patch ook voor hen helpt, maar ik zal er maar niet al te veel op vertrouwen.

 59. waarschijnlijk niet en als patch voor komt lost het grafische problemen niet meschien andre problemen wel maar ik verwacht niet dat de patch de oplosing is want je pc veroorzaakt dit probleem er zijn gewoon pc die de beestenbenden niet goed weer geven en dat lich puur en aleen aan je grafischekaart

 60. wisten jullie dit al, van de sims wiki:

  The Sims 3: Occasion

  This EP was rumored from Sims’ page on Wikipedia. Later the sign was removed. The picture is from The Sims 3 Official forum. From here, the release day is said for February 5th, 2012.

  Description: Additions: 4 Seasons (Spring, Summer, Autumn/Fall, Winter and Rain), new sim traits, new transportation (Subway train) – Which was included with The Sims 3: Late Night, new town, new skills and items, new clothes and hairstyles for each seasons, holidays or occasions and disaster added.

  zelf denk ik helaas dat het nep is omdat ze hebben hebben over een metro die we al hebben.

 61. @tom12 ja maar kijk hoe kan het aan mijn pc liggen dat stoelen niet goed aanschuiven en er niks op het aanrecht kan staan ? en mijn grafische kaart moet het toch aankunnen want hij kon al de laatste pakketten ook aan !

  @geoffrey zou wel gaaf zijn maar volgensmij zeggen ze dat er nieuwe metro’s komen ofzo maar ik ben niet goed in vertalen xD

 62. als die patch er komt lost het geen grafische problemen op en ik verwacht dat de andre problemen ook niet opgelost zulen worden het licht puur en aleen je pc die veroorzaak dit probleem

 63. Ik heb niet echt problemen
  Alleen zat m’n sim die op m’n paard zat midden in de buik van 2 andere paarden die ook in elkaar vast zaten XD
  En er kwam ook op dat honden die bereidwillig beter de springvaardigheid gaan ontwikkelen
  Maarja, dat laatste zal denk ik wel worden opgelost zodra er een nieuwe patch komt, die ga ik dan natuurlijk dowloaden
  Misschien zijn de meeste problemen dan opgelost?

 64. de patch lost de grafische problemen niet op en zal de andre problemen waarschijnlijk ook niet oplosten ik zou er maar niet op vertrouwen

 65. je heb aleen voor dit oplosing en voor de andre problemen heb je geen oplosing dat licht puur en aleen aan grafischekaart we wachten tot ze oplosing komen maar vertrouwe er maar niet op dat je problemen verholpen zulen zijn want je eigen pc veroorzaakt dit probleem

 66. Ik snap er echt geen bal van van al die blogs enzo ik ben echt al heeel lang aan het lezen maar ik snap alsnog niet wat ik nu moet doen maar ik download idd wel bij TSR en bij b.v. de aanrechten die ik van tsr heb daar kan niks meer op staan. maar begrijp ik nou goed uit al die blogs dat daar een oplossing voor is of moet ik al m’n downloads verwijderen en opnieuwe installeren ?

 67. Nee, x_beestenbendee: Je hebt een paar mogelijkheden om het op te lossen. 1. je verwijdert AL je downloads die niet van de Store zijn. Je kan ze tijdelijk ergens anders opslaan.
  2. Je wacht af tot de makers van als die downloads hun download opnieuw aanbieden in aangepaste vorm, dus PETS compatible.
  3. Je wacht niet, maar je gebruikt voor Sims3Packs het programmaatje van TSR en voor Packages het programma van GrantHess. Links naar beide programma’s staan op mijn blog. Die overigens in gewoon Nederlands is, dus zo moeilijk moet het niet zijn. Succes.

 68. Ik heb sims beestenbende al vanaf 20 oktober. en sinds een aantal dagen heeft hij er echt moeite mee. Hij loopt vast en dan moet ik ctrl-alt-del. en taak beheer. en dan staat er dat het spel niet reageert. En als ik nu op de kaart van de stad klik en de stad van boven bekijk loopt de hele zooi meteen vast! Iemand een oplossing?

 69. daar kom warschijnlijk geen oplosing voor want dit is probleem die je eigen pc veroorzaakt er is behoorlijk wat tijd verstreken maar ik verwacht dat ea niet of nooit met oplosing komt aan gezien dit probleem en andre probleem gewoon door je pc worden veroorzaakt

 70. Ik heb Sins vandaag het probleem met de sims3 beestenbende
  dat als ik van familie wil wisselen hij vast loopt hier voor deed mijn pc dat nooit.

  ook de huisdieren zagen er normaal uit alleen Sins vandaag als ik me de code testingcheatsenabled true gebruik en een hond bvb aanpas dan krijg ik een ontploft dier te zien niet erg smakelijk als je begrijpt wat ik bedoel omdat de ogen er bijna uit hangen :C heeft iemand een oplossing

 71. hallo, op mijn vorige PC had ik sims3 + sims3 uitbreidingspakket ‘AMBITIES’. Maar m’n vorige PC is kapot gegaan en nu ik het op mijn nieuwe wou installeren komt er altijd als ik het startprogramma open dit te staan ; ‘FOUT Je basispakket van de Sims3 is niet compatibel met het huidige Sims 3 uitbreidingspakket. Update je spel via het startprogramma.’ MAAR ik zit in het startprogramma en als ik dat vakje wegklik blijft het maar draaien en er gebeurd niks! Wat kan ik doen? Mijn EA downloader is in orde en ik heb ook Origin. Kan iemand me alsjeblieft helpen?

 72. WAT, ik vind het niet leuk dat er nu geen patch komt om dit te verbeteren. ik heb een vrij nieuwe computer, mijn videokaart etc. zijn allemaal goed maar ik heb net wel 35 euro uitgegeven aan een spel wat niet goed is. ik heb ook nog eens al mijn downloads verwijdert en nu gaan ze er dus niks aan doen! niet leuk…

 73. dit is togg niet normaal!
  hét uitbreidingspakket waar iedereen op heeft gewacht,
  doet het spel enorm irritant. zonde van je geld niet?
  ik wil dit pakket zo graag maar kbegin nu togg wel te twijfelen.

 74. er is patch te dowloaden maar die lost de grafiesekaart problemen niet op deze patch is voor de niewe uitbreiding van januwari het lost wel wat problemen op maar niet waar julie zo op hoopte

 75. ik download die patch toch niet, straks krijg je weer het gezeik dat die patch te recent is en dat je dus alles weer opnieuw moet installeren wat ik dus moest. -.-

 76. ik heb een probleem als ik spullen koop, ik wou een nieuwe koffiezet apparaat kopen[stond een store tekentje bij] , wou ik op het aanrecht zetten en toen was hij ineens weg, ik zag hem niet staan. heb paar keer geprobeerd ook opnieuw opgestart maar helpt niet

  iemand een idee?

 77. Ik heb daar ook last van. Echt super vervelend.. Ik heb hem voor kerst gister gekregen en nu doet hij het niet ! Ik denk dat ik hem maar ga ruilen bij de winkel voor een andere..

 78. Ik heb onlangs sims gekocht, en ik heb weer een totaal ander probleem, ik kan het spel spelen maar dan moet ik wel volledig uit de buurt van paarden blijven, als een paard in beeld komt loopt het vast, als ik een paard wil maken loopt het vast, als ik naar de manege wil loopt het vast.
  Enorm jammer, ik had me er zo op verheugd. En ja leuk nu heb je wel allemaal fix programmas ervoor voor op de PC , maar MAC gebruikers laten ze natuurlijk weer stikken, erg jammer 🙁 Ik wil gewoon ongestoord spelen zonder op te moeten letten of er geen paard langsloopt :'(

 79. hoi ik heb de sims beestenbende gekogt maar nu zit ik met een probleempje ik had een eenhoorn gedowload van de sims3.be maar waar vind ik mijn eenhoorn???

 80. Ik weet alleen dat je eenhoors van het spel zelf kunt vinden als het donker is. Volgensmij rond 20:00 bij een visstek. De download kun je misschien vinden bij “creer een paard” en dan misschien bij de accesoires en zadels?

 81. oke dankje maar heb het gevonden dus iedereen die een eenhoorn op de sims3 beestenbende wil registreer je op sims3.be en dowload birthay cake dan zie je die niet om
  te spelen dus kijk bij kant en klare sims bij huisdieren en dan paarden dan zie je daar waarschijnlijk een blouwe eenhoorn met roze manen staan. zo dat is mijn antwoord bedaknt demi ook voor hulp 🙂

 82. ik heb net de nieuwe sims 3 en beestebende toen ik hem installeerde ging alles goed en we hebben ook net een nieuwe computer met de allernieuwste software maar als ik bij de kaart komt is alles grijs en als ik wil gaan spelen en ik klik op uitleg afsluiten loopt de computer vast en gaat hij over naar een zwart beeld en dan is de sims 3 afgesloten kan iemand me hiermee helpen wat ik kan doen

 83. weet iemand hoe ik een dier kan adopteren, elke keer als ik dit wil doen slaagt mijn computer vast of begint het zwart te pinken. iemand een paar tips hoe ik dit kan weghelpen?

 84. ik heb een supersnelle pc die aan alle gestelde eisen en meer voldoet,geen probleem met paarden maar bij mij zijn het de peuters en baby’s die in sommige gezinnen vervormd zijn,hele lange lijven en armen een beestenlijf en een gewoon kopie,heel vreemd en ik verwijder zo’n gezin dan meteen,maar ik hou wel erg weinig gezinnen over op die manier,volgens mij is er een superbug,ligt echt niet aan mijn videokaart want die kan het zeker aan1..foei EA!!!!

 85. ^ Dat is meestal het gevolg van foute downloads van derden. Waarschijnlijk heb je ‘oude’ downloads die niet compatibel zijn met Beestenbende of zitten er gewoon vreemde downloads tussen.

 86. mijn sims3 codes doen het niet..
  noujaa als ik ctrl+shift+c in hou komt er niet zo’n wit balkje boven in me scherm… hoe kan dat en wat moet ik er aan doen?

  x

 87. Ik heb bijna alle spellen op myn laptop staan en alles werkt goed en de dieren zijn volledig, ik heb alleen het probleem dat mijn computer vastloopt bv als er een dief komt ofwel soms gwn uitvalt …. geen idee wat ik eraan kan doen .. heeft iemand een idee hoe het komt?

 88. ik wil niet alles op een andere computer doen dan ben ik alles kwijt ik kan spelen enzo niet supertraag maar die dieren trekken op niks

  ff ander vraagje 😉
  wanneer komt er een nieuw uitbredingspakket? 😀

 89. Helaas heb ik dat probleem ook :(, hij doet echt helemaal niks meer met of zonder disc zegt ie dat ie aan het laden is, maar blijft de hele tijd zo staan :(.
  erg jammer, ik hoop dat het snel word verholpen want zo kan ik geen sims spelen 🙁

  1. sily zou je kunnen uitleggen wat er precies gebeurd tijdens spelen zodat we hopelijk je probleem kunnen oplossen?

   tevens welke patch heb je geinstalleerd en welke uitbreiding/stuff pack heb je allemaal voor de sims 3?

 90. Ik heb van de week een nieuwe videokaart in m’n computer laten zetten en de dieren zijn niet meer vervormd. WOEHOE!!!!!!!!!!!!! En de rest van spullen en dingen zien er ook veel mooier uit.

 91. ik heb het ook , aleen zie ik op andere fora(of hoe je dat ook schrijft..) dat je er eigelijk niks aan kan doen?!

  ja.. , of een nieuwe computer of gewoon niet kopen?!
  moet ik nu een nieuwe computer kopen?

 92. ik snap het niet,
  mijn sims start wel op maar als ik op play klik dan gaat ie lang denken en komt er te staan van jah de sims 3 huppelepup laat niet enzzo.

 93. Bij mij gaat alles goed bij een familie aanmaken, totdat ik op de paarden klik. Dan gaat het beeld ‘knipperen’ , dus lichter en donkerder worden. Ook als ik in het spel zelf een paard tegenkom gebeurd dit. What to do… ik weet niet eens wat het is haha

 94. het is mogenlijk er watt aan te doen. je moet gwn een nieuwe videokaart er in doen. mijn vader werkt 15 jaar met pc’s hij heeft het voor me gemaakt. ik hop dat dit bericht andere mensen met dit problem zal helpen

 95. steed hangt mijn sims 3 vast als ik begin aan het maken van een sim. Sins ik sims 3 beestenbende heb is het nog erger ik kon heel lang niks meer doen op mijn computer. Man, doe er toch iets aan!!!

 96. Ik zie paarden wel normaal maar het spel loopt sinds beestenbende vaker vast en dan reageert het ook niet meer. Het valt dus uit. Ik heb een keer gehad dat ik een misvormde hond kreeg nadat ik hem bewerkt had. Toen viel ie ook uit.

 97. Ik heb een goede laptop. Het spel is ook super snel bij mij, maar alleen die dieren hebben allemaal van die rare uitsteeksels. echt heel minder dit. Hoop dat het in de sims 4 beter is.

 98. Ik heb precies hetzelfde…alleen bij alle dieren, vooral als de hind gaat rollen. Day ziet er niet uit! Maar op mijn andere computer werkt sims helemaal n iet, hij zegt tijdens de instalatie steeds error en dan klik ik op retry maar dan loopt. Hij vast..

 99. Oké, ik probeer zelf al heel lang veilig te kunnen spelen zonder dat ie vastloopt, uitvalt of niet opslaat, maar als ik hier zo al die berichten lees heb ik maar 5% fouten zo te zien. Dat het spel zo oneindig is maakt dat je het uiteindelijk toch wel weer wilt proberen terwijl je gewoon al weet dat het een keer mis gaat lopen in je familie en je stad. Maar ja, wat is er nog aan als hij om het kwartier uitvalt, niet wil opslaan of uitvalt en er zitten allemaal bugs in? Dan kan ik nog beter stront eten. XD

 100. Ik heb dat ook op me ene computer, met alle dieren heb ik dat, Alleen me mensen zijn normaal, maar tis wel wazig ;l

  Het zijn echt JOSTIEDIEREN!

 101. Ik heb beestenbende gekocht, en wou het direct spelen. Ik stak het spel op, en maakte mijn dieren. Maar toen zag ik dat het ook zo was: helemaal misvormd!!! Dat is zo irritant. Als mijn paard bv. staat dan valt het nog mee, maar als het loopt of beweegt dan is het echt erg! Het lichaam gaat van de ene kant naar de andere. Ik heb het eens afgesloten en terug opgestart maar nee, het blijft!! Echt zo irritant! IK heb dan eens een paar dingen verwijdert maar nee nog zijn de dieren misvormd. IK BEN HET BEU!

 102. Dat heb ik ook gehad heel erg is het, ik zelf had toen een nieuwe pc gekocht maar dat hoeft niet want het ligt aan de videokaart hij is dan niet goed genoeg om die game te spelen…

 103. Bij mij is het pas raar, ik kan mezelf uitnodigen, mezelf op date vragen, mezelf smsen. Dan staat er telkens dat ik een sms ontvangen heb van mezelf ik nodig mezelf zelfs uit voor feestjes 😮 en er staat dat ik mijn eigen moeder ben xD.

 104. kan soms ook zijn doordat je in een keer heel veel bestanden heb gedownload, ik probeer het nu op te lossen door overbodige bestanden die ik niet nodig heb te verwijderen. vingers crossed

 105. ik heb dit spel al helaas gekocht en precies hetzelfde. ik had hem eerst op mijn laptop alleen hij wou het daarop iet meer doen ook niet na opnieuw installeren. toen heb ik hem op een computer gedaan en hij begint inderdaad (zoals plaatje hierboven te vervormen). ik heb echt geen dingen van simmers van community ofzo alleen dingen van sims store waarvoor je simpoints moet inleveren .Weet iemand wat ik hieraan kan doen ?

  1. Voldoen je laptop en pc wel ruim genoeg aan de specificaties van Sims 3? Sinds Beestenbende is het grafisch namelijk wat zwaarder geworden. Je zou in dit geval eens kunnen beginnen met het updaten van de drivers van je videokaart. 🙂

   Mocht je niet weten hoe dat moet, klik dan met je rechter muisknop op Deze Computer in de Windows Verkenner en dan op Beheren. Ga dan naar Apparaatbeheer en dan Beeldschermstuurprogramma’s. Meestal staat er daar maar één merk (AMD, nVidia of Intel) met wat technische details erachter en dan moet je diegene hebben. Als er twee staan en eentje ervan is Intel, dan moet je de andere (dus AMD of Intel) hebben (en anders zijn ze beide van hetzelfde merk). Google dan maar naar drivers + het merk en dan kom je via de eerste link wel op de juiste pagina uit en kun je de drivers installeren. (Wees niet bang, je kunt hier niks verkeerd doen, want dan krijg je een error.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *