Nederland Leest: lees eens een De Sims dagboek!

Gisteren is de Nederland Leest campagne begonnen en Sims Nieuws is er altijd voor om het lezen van boeken te promoten, daarom promoten wij de dagboeken van onze forumleden.

Er zijn veel manieren waarop je De Sims 2 of De Sims 3 kunt spelen en één daarvan is het maken, online zetten en bijhouden van dagboeken over jouw favoriete Sims.

Onze forum leden hebben al heel wat mooie verhalen online gezet en als je tijd hebt moet je zeker even een kijkje gaan nemen. Heb je zin om zelf een dagboek te maken dan ben je van harte welkom: een dagboek starten is op ons forum niet erg ingewikkeld.

| De Sims 2 en Sims 3 dagboeken |

Wie weet lezen we over een paar jaar wel ergens dat een journalist, aan een beroemde Nederlandse schrijver of schrijfster, vraagt ‘Hoe bent U eigenlijk ooit begonnen met schrijven?‘ en lezen we als antwoord: ‘Met het maken van De Sims dagboeken!‘.

8 reacties

  1. Wie weet lezen we over een paar jaar wel ergens dat een journalist, aan een beroemde Nederlandse schrijver of schrijfster, vraagt ‘Hoe bent U eigenlijk ooit begonnen met schrijven?‘ en lezen we als antwoord: ‘Met het maken van De Sims dagboeken!‘. hahaha zekerrrr! 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *