Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

AnsjJ2 is nu volwaardig teamlid

Elke eerste zondagavond van de maand hebben we als Sims Nieuws team altijd een teamchat om alle lopende zaken te bespreken, om knopen door te hakken en dingen te plannen, te brainstormen maar vooral om eens gezellig bij te kletsen, zo ook vanavond weer.

Wat er allemaal besproken wordt is natuurlijk topgeheim …. maar verschillende teamleden hebben voorgesteld om AnsjJ2 nu eindelijk eens volwaardig teamlid te maken en dat is ze nu dus ook geworden. Ze loopt al lange tijd mee onder de titel Moderator en doet ook al een poos veel meer dan alleen maar modereren.

AnsjJ2 heeft deze promotie dus dubbel en dwars verdiend en had deze nieuwe titel dus eigenlijk ook al lang moeten hebben!

Namens het hele team van harte gefeliciteerd en we zijn allemaal trots op ons nieuwe volwaardige teamlid!

Hiki – webmaster Sims Nieuws

13 gedachtes over “AnsjJ2 is nu volwaardig teamlid”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>