De Sims 3 Beestenbende: PS3 review op Cutting Edge

De Nederlandstalige site Cutting Edge heeft een review online gezet over de PS3 versie van De Sims 3 Beestenbende met als veelzeggende titel Een kat in een zak?

Nieuw is wel het toevoegen van Mysteries. Mysteries zijn missies die je Sim allerlei verschillende opdrachten laten uitvoeren zodat je langzamerhand alle mogelijkheden van het spel ontdekt. Deze missies duren echter niet al te lang, waardoor je gauw weer de gewone gameplay moet aanvatten. Zoals gezegd is dat geen enkel probleem als je ‘De Sims 3’ nog niet hebt gespeeld, maar andere spelers zullen het aantal nieuwigheden echt wel te beperkt vinden.

| Cutting Edge: Sims 3: huisdieren – Een kat in een zak? |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *