Eerste screen van De Sims 3 Showtime?

We hebben al diverse keren bericht over het gerucht over de 6e uitbreiding voor de Sims 3 met de naam: De Sims 3 Showtime.

Terwijl EA probeert om een (fake) trailer overal van het internet te krijgen, heeft de EA UK Facebook de bovenstaande screen online gezet. De juryleden van de Engelse X Factor (dat is de tweede foto) staan daarop maar dan verSimd. Weer een duidelijke hint naar De Sims 3 Showtime?

Het kan ook zijn dat Showtime helemaal geen uitbreiding wordt maar een soort van speciaal pakket dat op De Sims 3 Store komt. Een beetje als de (gesponsorde) Renault auto’s, het Elektrische Voertuigen Pakket, of de Iams Dierenspullen?.

Er is nog steeds geen officieel bericht over De Sims 3 Showtime maar óf deze uitgelekte screen ook weer een ‘foutje’ van EA is, óf dat ze ons wel erg aan het plagen zijn, weten we niet. We moeten het maar allemaal afwachten.

Bronnen: Simsvip en Simprograms

32 reacties

 1. Wel leuke screen 😀 tsja, als het weer zoiets van de store zou zijn vind ik het wel leuk, maar als dit een pakket wordt ben ik boos 😛

  1. Ik heb ook niks met die programma’s en vind beroemdheden in Sims 3 nu al ontzettend irritant 😛 Laten ze hun tijd maar beter besteden daar op De Sims Studio: werken aan Sims 3 Seizoenen! 😛 Maar ja dat is mijn mening he 😀

 2. ik denk dat showtime de nieuwe uitbreiding word van de sims 3 maar dat kan altijd nog veranderen of niet waar zijn.
  (stiekem hoop ik er wel op omdat ik denk dat er veel leuke nieuwe dingen in komen ook al zijn er al beroemdheden in de sims 3 dit word volgens mijn gevoel veel uitgebreider en leuker.)

 3. Ja maar die Seizoenen moeten nu echt komen hoor. Als Showtime de volgende is, is Seizoenen mischien wel de laatste uitbreiding, wat veel en veel te laat is.

 4. meehh…nee..niet nog meer van dat Superstar gedoe alsjeblief…
  hmm..maar als seizoenen de laatste uitbreiding zou zijn..dan houdt dat misschien in dat Sims 4 er aan komt^^
  lol

 5. Nee, deze is heel erg nep haha. Alles is inderdaad te downloaden of zit al in het spel en de kwaliteit van screens van EA is veeeel beter. Dit is nep.

 6. /sarcasme aan/

  Seizoenen is de laatste uitbreiding. Hij komt uit net nadat Sims 4 met veel bombarie gelanceerd is.
  Het hele idee van ‘weer in de hele open wereld’ zal waarschijnlijk het spel breken voor de laatste paar PC-gebruikers (de Mac gebruikers zijn er na Beestenbende al niet meer bovenop gekomen), en EA zal binnen een maand na het uitkomen van ‘Seizoenen’ verklaren dat ze Sims 3 niet meer zullen ondersteunen omdat ze zich willen concentreren op Sims 4.

  /sarcasme uit/

 7. Iedereen loopt dan wel te zeggen dat het fake is, maar misschien willen ze je laten warm lopen voor het thema en hebben ze er bewust geen nieuwe content erin gedaan om het niet te verraden? 🙂

 8. Wel heel toevallig allemaal, EA lanceert een screenshot met Xfactor, terwijl Xfactor ook in de (volgens velen) fake trailer van die uitbreiding zit. Hoe kan een fan weten dat EA iets met Xfactor wil doen? beetje vaag.

  Laat maar komen die uitbreiding! Ik zit er klaar voor 🙂

 9. Seizoenen als laatste uitbreiding? Helemaal niet schrikwekkend hoor, wees dan blij dat het in iedergeval komt. Ze kunnen er ook voor kiezen om helemaal geen seizoenen te maken, zo erg kan EA wel zijn. Als dat gebeurd, dan snap ik wel de boosheid. Voor nu vind ik dat best onnodig. Kan begrijpen dat je er naar verlangt, maar nieuwe dingen (of oude dingen zoals superstar terug halen) zal ook niet slecht zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *