De Sims 3 Showtime ‘Katy Perry’ Collector’s Edition te bestellen op Origin

Vandaag zijn we overspoeld met berichten over de speciale Collector’s Edition van De Sims 3 Showtime rondom de pop-sensatie Katy Perry. En bij vele fans, is deze goed gevallen. Hierbij hebben wij goed nieuws, de editie is in ieder geval al te bestellen op Origin, wat betekent dat er een Nederlandse versie van het spel zal verschijnen.

Bij de pagina op Origin is ook een Nederlandse productbeschrijving gekomen, er is weinig verschil met het originele stukje, over de gewone versie van De Sims 3 Showtime, op dit na.

Collector’s Edition: Leef je uit met het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime en het ‘Ultieme Podium’ als bonuslocatie, plus de speciale spullen in de karakteristieke stijl van Katy Perry, zoals kleding, een gitaar, een kapsel en verschillende podiumdecoraties.

De prijs zal €44,99,- worden, wat vrij hoog is voor een uitbreidingspakket, zelfs al draait het om een Collector’s Edition. Of de speciale versie van het spel ook in de winkels te koop zal zijn, en voor welke prijs in dat geval, is tot nu toe nog onbekend.

| Klik hier om naar Origin te gaan |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

18 reacties

  1. Nou ja, of een digitale versie wel of geen poster heeft kan me niet zoveel schelen, maar ik heb een Mac, dus met Origin en de EA digitale versie kan ik niet zoveel…
   En dan, ik heb sowieso liever een disk.

 1. 10,00 meer? tjee en ik was blij met mn kadobonnen, moet ik er nog meer bij leggen. LOL
  Vind ze nu eigenlijk toch wel heel erg aan het melken hoor, kunnen ze de simsspelers niet eens een x zoiets gewoon kado doen bij een nieuwe uitbreiding?

 2. Vragen ze er serieus €10,00 meer voor?! Ik vind dit een beetje afzetterij hoor. Doe gewoon iets zoals de Limited Edition+, voor €5 meer, of enkel als digitale editie voor €5,00 meer ofzo. Ik vind dit echt te veel extra gevraagd.

 3. 45 euro… Hoeveel kostte het basisspel ook alweer? Bijna net zoveel toch? Ik vind het een leuk idee met Katy Perry enzo, maar dit is echt te duur hoor.

 4. Komop zo duur ist toch ook niet Bijmij koste het basis spel 65 Euro maar toen was het nog maar 1 maand uit ofzo. Ga nu op heelveel site’s kijken waar ie het goedkoopst is 32,94 dan 32,95 en dan 36,95 en dat is dan allemaal met verzend kosten erbij Wil je het ook zo voordelig heben kijk dan op de site’s 12game.com yourgamezone.nl en play.com Daar heb k ze vanaf gehaald ga morgen bestellen denk ik met het geld dat ik met mijn vakantiebaantje verdien das maar 3 Euro per uur dus k ga morgen zoiezo 5 uur werken ik heb deze week wel al 10 en een half uur gewerkt k krijg t geld altijd op zaterdag dat vind k wel jammer 🙁 Dus k ben nu eik wel klaar met praten.

  xxxBabyGirl Oftoewel xMarousje op shothotel ga dat ook doen en op spacehotel en noobhotel heet k Marousje

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *