Shorty Awards: stem op De Sims 3

De Sims 3 is genomineerd voor een Shorty Award en het leukste is dat áls De Sims 3 wint we een gratis set uit De Sims 3 Store krijgen. Als ik het zo lees zal dat geen nieuwe set worden maar een set die al te koop is op De Sims 3 Store.

The Shorty Awards honor the best of social media, recognizing the people and organizations producing real-time short form content across Twitter, Facebook, Tumblr, YouTube, Foursquare, and the rest of the social Web.

Deze award is dus niet zozeer voor het spel zelf, maar draait om het gebruik van de sociale media rondom het spel.

Stemmen kun je tot 17 februari 2012 op:

| Shorty Awards: stem op De Sims 3 |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

17 reacties

 1. Eigenlijk is dit omkoperij, EA weet dat er zat mensen zijn die een gratis set heel graag willen hebben en dus zullen stemmen, ondanks de vele problemen met het spel ed. die vaak niet echt vlot opgelost worden als dat al gedaan wordt. Hoelang geleden was er nog een boycot daardoor? Oja, die loopt nog. Weet iemand wel wat een shorty award is?

  1. The Shorty Awards honor the best of social media, recognizing the people and organizations producing real-time short form content across Twitter, Facebook, Tumblr, YouTube, Foursquare, and the rest of the social Web.

   Het heeft dus idd niet veel met de game te maken maar met activiteiten over de game op de sociale media.

   Ik heb het bericht even aangepast want dat is inderdaad een beetje onduidelijk.

  2. Men probeert ook EA gediskwalificeerd te krijgen (of dit terecht is laat ik even hier buiten). xXAngelicEvilXx: “I just emailed those at the Shorty Awards and respectfully asked that they remove EA from the nominations, as the only thing that they seem to be sharing right now, is exposing underage members of this site to disturbing graphic images. I’ve attached links to profiles and screenshots to provide solid documentation as a source for my complaint.”

   Ik denk dat EA Games niet meer zal winnen. Zoals sommige mensen op andere websites al aangeven: het verschil is gewoon te groot. EA heeft nu zo’n 1300 stemmen en de eerste plaats 4600.

   Verder denk ik dat de set niet zo speciaal zal zijn (misschien zelfs een set die al eerder gratis is geweest). Daarnaast vind ik niet helemaal correct om zo te proberen mensen om te kopen. Als ze nou wat leuks hadden gegeven achteraf voor de vele stemmen, dan was het een ander verhaal geweest.

   1. Zijn er ook niet andere genomineerden die op deze manier proberen stemmen binnen te halen?

    Volgens mij was De Sims vorig jaar ook genomineerd: toen hebben ze ook niet gewonnen?

 2. Stemmen we nu voor die gratis set of omdat we vinden dat die award verdient wordt.Ik stem niet want mijn principes gaan niet overboord voor een gratis set.

  1. ik voor beide 😛

   een deel van het officiële nieuws krijgen we binnen via de sociale media, bijvoorbeeld twitters van de SimGuru’s, officiële Facebooks etc. Dat ze dat doen mag wel eens ‘beloond’ worden.

  1. het is meestal teleurstellen “niet altijd”
   de sims is wel een leuk spel hoor maar ik bedoel gewoon
   dat we er meer van verwachten dan we er voor krijgen
   en dat is teleurstellend.

   en dit is helemaal niet slecht bedoelt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *